Anmeldelser

0/5

Din anmeldelse

Gnocchi med grøntsager

1 person

Det skal du bruge

  • 100 g broccoli
  • 100 g gul peber
  • 100 g cherrytomater
  • 1 fed hvidløg
  • 100 g edamamebønner
  • 1 tsk. olivenolie
  • 150 g gnocchi
  • 1/2 dl hvidvin (eller vand)
  • Salt og peber
  • 100 g hytteost
  • Pynt: Frisk basilikum

Sådan gør du

  1. Del broccoli i små buketter og skær peberfrugt i tern. Hak hvidløg fint.
  2. Kom olien på en pande og svits broccoli, gul peber, cherrytomater og edamamebønner i to minutter ved høj varme.
  3. Tilsæt hvidløg, gnocchi, hvidvin, salt og peber. Læg låg eller stanniol over panden, skru ned for varmen og steg retten i fem minutter ved middel varme, til gnocchierne er blevet bløde.
  4. Vend hytteost i grøntsagerne og smag til med salt og peber. Pynt med basilikum og servér.

Bliv klog på antiinflammatorisk kost og antiinflammatorisk livsstil

Senest opdateret 28.06.2023

Hvad synes du om opskriften?

Vi vil gerne høre, hvad du synes om opskriften. Skriv en kommentar – og måske har du et godt tip til andre, der vil prøve den? Bemærk, at din kommentar ikke besvares af Gigtforeningen.

Skriv kommentar

Navn skal udfyldes
Din kommentar skal udfyldes
Hak ved brugerbetingelser skal udfyldes

Kommentarer