Gigtforeningen for pressen

Her kan du finde Gigtforeningens seneste pressemeddelelser. Du finder desuden kontaktoplysninger på Gigtforeningens direktør og kommunikationschef.

Du finder derudover pressebilleder, baggrundsmateriale og logoer til download.

Vil du have flere oplysninger eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte os.

Pressehenvendelser kan rettes til

Kommunikationschef
Anne Reinholdt
E-mail are@gigtforeningen.dk

Direktør
Mette Bryde Lind
Tlf. 39 77 80 36
Mobil 24 40 17 13
E-mail mbl@gigtforeningen.dk

Mere om Mette Bryde Lind

Pressemeddelelser

Tilmeld dig Gigtforeningens presseliste

Du er velkommen til at tilmelde dig vores presseliste. Så vil du fremover få tilsendt pressemeddelelser fra Gigtforeningen. Skulle du ønske det, kan du når som helst afmelde vores presseservice igen, ved at sende en e-mail.

Tilmeld Gigtforeningens presseliste

Øvrigt materiale

Gigtforeningens årsberetninger

Vision og strategi

Kort om gigt og Gigtforeningen

Gigt

• Er den mest udbredte kroniske sygdom i den danske befolkning.
  • Kaldes også muskel- og skeletsygdomme.
  • Udgør over 200 forskellige diagnoser. De mest kendte er slidgigt, leddegigt og diskusprolaps, men der findes f.eks. også børnegigt, rygsøjlegigt og psoriasisgigt.
  • Er årsag til en fjerdedel af alle langtidssygemeldinger og er den næsthyppigste årsag til førtidspension.
  • Er en sygdom, der koster samfundet 25 mia. kroner årligt.

Få mere viden om gigt

Gigtforeningen

• Er en sygdomsbekæmpende forening med 80.000 medlemmer, der kæmper for de mere end 700.000, som er berørt af sygdom i led, ryg og muskler.
  • Ejer og driver Kong Christian X's Gigthospital i Gråsten og behandlingscenteret Sano med afdelinger i Middelfart, Skælskør og Aarhus.

Læs mere om Gigtforeningen

Senest opdateret 10.08.2016