Lokalgrupper på Vestsjælland - find aktiviteter og kontaktoplysninger

Gigtforeningen har følgende lokalgrupper i Vestsjælland.

Gigtforeningen har en lang række lokalgrupper i hele landet. Der møder vi dig, så tæt på din bopæl som muligt. Lokalgrupperne holder foredrag, afholder netværks- og hyggemøder mv.

Hvis du vil oprette en lokalgruppe eller arrangere andre relevante tilbud til mennesker med gigt, er du meget velkommen til at kontakte din kreds.

Du kan finde kredsens arrangementer i kalenderen for Vestsjælland.

Kalender for Vestsjælland

• Kalundborg lokalgruppe

Charlotte Gjelstrup
    E-mail cg@gigtforeningenvestsjaelland.dk

• Slagelse lokalgruppe

Gitte Ørris
    E-mail ga@gigtforeningenvestsjaelland.dk

Gigtcafe

Kom og vær med til gigtcafe i Slagelse lokal gruppe. Det bliver en hyggelig eftermiddag, hvor du kan få gode råd fra andre ligestillede eller dele ud af dine egne erfaringer.

Kom gerne med dine ønsker til, hvad gigtcafeen kan tage op af emner eller nyd samværet med andre, der også lever med gigt eller kroniske smerter. Det er ikke en betingelse for at deltage, at du har gigt.

Praktisk

• Pris 25 kroner for medlemmer og 30 kroner for ikke-medlemmer.
    • Der er kaffe og te.
    • Vi mødes den sidste torsdag i hver måned, alle gange fra kl. 14.30-16.30 (i juli og december er der ingen gigtcafé).

Skab nye fællesskaber – det gode liv med gigt

Lokalgruppen i Slagelse har i samarbejde med Slagelse Kommune fået muligheden for at igangsætte et spændende forløb, hvor vi sammen vil danne nye fællesskaber for gigt/multisygdomme deltagere.

Du inviteres med på denne rejse, som er en samlet pakke for borgere bosiddende i Slagelse kommune.

Det er en samlet pakke og tilmeldingen er efter først til mølle-princippet. 400 kr. for medlemmer og 450 kr. for ikke medlemmer. Der er 8 kørestolspladser og 32 alm. pladser.

Det er inklusive forplejning og transport.

Indhold

1 Kick starts møde den 24. august 2021, hvor du får et detaljeret program for resten af forløbet.

2 sociale arrangementer: 1 tur til Birkegårdens Haver og en tur til Veteranhaven, hvor der vil er plads til kørestolsbrugere og hjælpere.

1 foredrag om det at danne/skabe relationer til andre samt at holde fast i disse fællesskaber.

5 møder med emner om gigt/multisygdomme, hvor deltagerne får ny viden og værktøjer, så du får det bedste ud af livet. Hvordan skaber vi nye fællesskaber og holder fast i disse. Vi har focus på vaner, sund kost, motion, samvær og hygge.

1 foredrag – få det bedste ud af livet.

Sted og tilmelding

Slagelse bibliotek store sal, Stenstuegade 3, Slagelse

Tilmeld dig her senest den 23. august 2021

• Odsherred lokalgruppe

Rose-Maria Helle
    E-mail: rmh@gigtforeningenvestsjaelland.dk

Walk and Talk – det gode liv med gigt

Har du lyst til være en del af en gruppe, hvor I kan mødes udenfor i naturen. Vandre sammen i fællesskab og skabe gode relationer til hinanden.

Så mød op når Lokalgruppen i Odsherred inviterer til Kickstart, 5 gange fælles ture i naturen og foredrag om det gode liv med gigt.

Praktisk

• Hvis du vil være sikker på en plads på holdet, så tilmeld dig allerede nu. Først til mølle princip, der er max. 16. pladser.
    • Pris medlem 200 kr. og ikke medlem 275 kr. for hele forløbet. Betales ved tilmeldingen.
    • Hjælpere til kørestolsbruger deltager gratis.

Kickstart

Walk and talk med Kick start den 23.8.2021 kl. 19-21 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26, 4550 Asnæs.

Vandreture med fokus på fastlagte emner, der tages op på turene. Vandreturene tilpasses den enkelte deltagere, og alle kan deltage.

Alle vandreture starter kl. 10.30 til 12.00,

Søndage den 23.8, 12.9, 26.9, 10.10  samt 24.10 2021.

Foredrag om det gode liv med gigt

Den 2.11 2021 kl. 19-21.

Forplejning er sund snack og medbring til egen brug drikkevarer.

Yderligere oplysninger, kontakt Rose-Maria Helle, tlf. 20 67 28 99 eller e-mail rmh@gigtforeningenvestsjaelland.dk

Tilmeld dig her senest den 22. august 2021.

Senest opdateret 18.06.2021