Lokalgrupper på Vestsjælland - find aktiviteter og kontaktoplysninger

Gigtforeningen har følgende lokalgrupper i Vestsjælland.

Gigtforeningen har en lang række lokalgrupper i hele landet. Der møder vi dig, så tæt på din bopæl som muligt. Lokalgrupperne holder foredrag, afholder netværks- og hyggemøder mv.

Hvis du vil oprette en lokalgruppe eller arrangere andre relevante tilbud til mennesker med gigt, er du meget velkommen til at kontakte din kreds.

Du kan finde kredsens arrangementer i kalenderen for Vestsjælland.

Kalender for Vestsjælland

• Slagelse lokalgruppe

Aflyst indtil 15/4 grundet coronavirus

Bodil Pedersen
    E-mail b.pedersen@stofanet.dk

Jane Petersen
    E-mail jane@dyrby.com

Kom og vær med når gigtcaféen i Slagelse starter op. Det bliver en hyggelig eftermiddag, hvor du kan få gode råd fra andre ligestillede eller dele ud af dine egne erfaringer.

Kom gerne med dine ønsker til, hvad gigtcaféen kan tage op af emner eller nyd samværet med andre, der også lever med gigt eller kroniske smerter. Det er ikke en betingelse for at deltage, at du har gigt.

• Pris 25 kroner for medlemmer og 30 kroner for ikke-medlemmer.
    • Der er kaffe og te.
    • Vi mødes den sidste torsdag i hver måned, alle gange fra kl. 15.15-17.15 (i juli og december er der ingen gigtcafe)
Senest opdateret 26.03.2020