Værd at vide om Gigtforeningens lotteri

Gigtforeningen har tre lotterier om året. Her er de vigtigste fakta om lotterierne, f.eks. hvad pengene går til, og hvordan vinderne bliver trukket og får deres gevinster.

• Du kan spille med i Forårslotteriet 2017 fra den 22 . maj til den 6. august 2017 i følge bevilling fra Spillemyndigheden den 15. marts 2017. Overskuddet går ubeskåret til Gigtforeningens arbejde.
  • Alle gevinster er skattefrie.
  • Beløb indbetalt efter lotteriernes sidste spilledag tilfalder Gigtforeningen som gaver, og indbetaleren deltager derfor ikke i lodtrækningen.
  • Præmier kan ikke ombyttes til kontanter, medmindre det er nævnt.
  • Alle vindere, der opgiver navn og adresse, får direkte besked.
  • Notarius Publicus udtrækker gevinsterne.
  • Der trækkes kun lod blandt solgte lodder. Gevinsterne sendes direkte til vinderne.
  • Trækningslisten offentliggøres på siden Se, om du har vundet. Du kan også bestille listen på info@gigtforeningen.dk.
  • Se regnskab for Vinterlotteriet 2017 (pdf) Regnskabet for Forårsotteriet 2017 offentliggøres den 25. januar 2018.

Spil med i Gigtforeningens lotteri

Senest opdateret 16.06.2017