Værd at vide om Gigtforeningens lotteri

Gigtforeningen har tre lotterier om året. Her er de vigtigste fakta om lotterierne, f.eks. hvad pengene går til, og hvordan vinderne bliver trukket og får deres gevinster.

• Efterårslotteriet 2018 er slut. Fra den 23. oktober kan du se, om du har vundet en af de flotte kontante gevinster. Fra den 25. februar 2019 kan du igen spille med i Gigtforeningens lotteri og vinde flotte kontante præmier.
  • Alle gevinster er skattefrie.
  • Beløb indbetalt efter lotteriernes sidste spilledag tilfalder Gigtforeningen som gaver, og indbetaleren deltager derfor ikke i lodtrækningen.
  • Præmier kan ikke ombyttes til kontanter, medmindre det er nævnt.
  • Alle vindere, der opgiver navn og adresse, får direkte besked.
  • Indløsningsfristen er et år efter offentliggørelse af vindernumrene.
  • Notarius Publicus udtrækker gevinsterne.
  • Der trækkes kun lod blandt solgte lodder. Gevinsterne sendes direkte til vinderne.
  • Trækningslisten offentliggøres her på siden. Du kan også bestille listen på info@gigtforeningen.dk.
  • Se regnskabet for Forårslotteriet 2018 (pdf). Regnskabet for Efterårsslotteriet 2018 offentliggøres senest den 22. april 2019.

Hvis dit spillernummer er ugyldigt

I enkelte tilfælde er der desværre sket en fejl i forbindelse med indbetaling til lotteriet, og der vil her komme oplysning om, at spillernummeret er ugyldigt. Du kan kontakte Medlemsservice for en forklaring på tlf. 39 77 80 10 eller info@gigtforeningen.dk.

Spil med i Gigtforeningens lotteri

Senest opdateret 24.10.2018