Værd at vide om Gigtforeningens lotteri

Gigtforeningen har tre lotterier om året. Her er de vigtigste fakta om lotterierne, f.eks. hvad pengene går til, og hvordan vinderne bliver trukket og får deres gevinster.

• Du kan spille med i Vinterlotteriet 2018 frem til den 6. maj. Fra den 4. juni kan du se, om du har vundet en af de flotte kontante gevinster.
  • Alle gevinster er skattefrie.
  • Beløb indbetalt efter lotteriernes sidste spilledag tilfalder Gigtforeningen som gaver, og indbetaleren deltager derfor ikke i lodtrækningen.
  • Præmier kan ikke ombyttes til kontanter, medmindre det er nævnt.
  • Alle vindere, der opgiver navn og adresse, får direkte besked.
  • Indløsningsfristen er et år efter offentliggørelse af vindernumrene.
  • Notarius Publicus udtrækker gevinsterne.
  • Der trækkes kun lod blandt solgte lodder. Gevinsterne sendes direkte til vinderne.
  • Trækningslisten offentliggøres her på siden. Du kan også bestille listen på info@gigtforeningen.dk.
  • Se regnskabet for Efterårslotteriet 2017 (pdf). Regnskabet for Vinterlotteriet 2018 offentliggøres senest den 6. november 2018.

Hvis dit spillernummer er ugyldigt

I enkelte tilfælde er der desværre sket en fejl i forbindelse med indbetaling til lotteriet, og der vil her komme oplysning om, at spillernummeret er ugyldigt. Du kan kontakte Medlemsservice for en forklaring på tlf. 39 77 80 10 eller info@gigtforeningen.dk.

Spil med i Gigtforeningens lotteri

Senest opdateret 14.02.2018