Lokalgrupper i Aarhus og omegn - find aktiviteter og kontaktoplysninger

Her kan du se Gigtforeningens lokalgrupper i Aarhus og omegn.

Gigtforeningen har en lang række lokalgrupper i hele landet. Der møder vi dig, så tæt på din bopæl som muligt. Lokalgrupperne holder foredrag, afholder netværks- og hyggemøder mv.

Hvis du vil oprette en lokalgruppe eller arrangere andre relevante tilbud til mennesker med gigt, er du meget velkommen til at kontakte din kreds.

Lokalgrupper

En lokalgruppe er en gruppe mennesker, der mødes med jævne mellemrum – ofte en gang om måneden. Her er der plads til at tale om stort og småt om det at leve med en gigtsygdom. Lokalgrupperne er din nære kontakt til Aarhuskredsen. Prisen for at deltage er ofte beskeden – ca. 20 kroner pr. gang og grupperne kan også vælge, at tage på udflugter eller lægge andre aktiviteter ind i deres program.

I Aarhuskredsen har vi i øjeblikket otte lokalgrupper. For at deltage skal du være medlem af Gigtforeningen. Vil du gerne være med, så kontakt en af kontaktpersonerne, der står under de enkelte lokalgrupper.

Du kan finde lokalgruppernes arrangementer i kalenderen for Aarhus og omegn.

Kalender for Aarhus og omegn

Læs mere om vores lokalgrupper:

• Marselisborg lokalgruppe

Vi mødes den anden torsdag i måneden kl. 15–17.

Målgruppe: 40-65 år.

MarselisborgCentret
    P. P. Ørumsgade 11, bygning 3A, 1.

Bodil Møller Hansen
    E-mail bmohansen@gmail.com

• Odder lokalgruppe

Har du lyst til at møde andre med gigt i hyggelige rammer og dele dine erfaringer? Så vær med, når vi mødes den anden onsdag i måneden kl. 14-16. Alle er velkomne.

Kontakt venligst lokalgruppen, inden du møder op.

Pakhuset
    Banegårdsgade 5
    8300 Odder

Pia Qvist
    Tlf. 28 60 74 70
    E-mail piaqvist1@gmail.com

• Samsø lokalgruppe

Ib Doktor Kjær
    E-mail doktorolsen@mail.dk

• Tilst lokalgruppe

Vi mødes i gruppen den første tirsdag i hver måned kl. 13.00-15.30. Prisen for at deltage er 20 kroner pr. gang, hvilket er inkl. kaffe/te med brød (ved foredrag 25 kroner.)

Lokalcenter Havkær
    Mosealléen 1
    8381 Tilst

Lene Jensen
    E-mail lenesmail48@icloud.com

• Aarhus Centrum lokalgruppe

Vi mødes den første mandag i hver måned kl. 15–17. Prisen for at deltage er 25 kroner pr. gang, inkl. kaffe/te med brød.

Målgruppe: 50+

Susanne Rasmussen
    Tlf. 29 25 16 85
    E-mail sannemor19@gmail.com

• Aarhus - G-logen lokalgruppe

Vi har tidligere i Aarhuskredsen haft en gruppe for unge med gigt mellem 20 og 45 år. Desværre har vi ingen kontaktperson for tiden, så gruppen ligger i dvale.

I gruppen snakker man om løst og fast og bruger hinanden til at sparre med. Hvordan tackler man livet med en kronisk sygdom? Det kan være svært at få en hverdag til at hænge sammen, når man både har smerter og er meget træt og samtidig skal klare uddannelse, arbejde eller familie.

Hvis du har lyst til at være med i sådan en gruppe så kontakt os endelig. Vi vil meget gerne have gruppen op at stå igen.

Skulle du have lyst til at være kontaktperson for gruppen, vil vi blive meget glade.

Vores faste mødested er i Gigtforeningens lokaler på MarselisborgCentret.

Lene Lau
    Tlf. 24 98 20 20, e-mail gigtaarhuskredsen@gmail.com

Janne Drøge
    Tlf. 30 54 41 75, e-mail jannedroge@gmail.com

• Aarhus Nord lokalgruppe

Vi mødes den tredje tirsdag i hver måned kl. 13.30-15.30. Prisen for at deltage er 15 kroner inkl. kaffe/te med brød. Ved foredrag er prisen 20 kroner.

Vejlby Sognegård
    Bredkildegade 5
    8240 Risskov

Jonna Hald
    E-mail hannelius@gmail.com

• Aarhus Syd lokalgruppe

I gruppen vil du få et netværk af andre med problemer i muskler, led og bevægeapparatet. Du vil opleve et trygt forum, hvor der udveksles problemstillinger i forhold til det at have en gigtsygdom.

Vi mødes den anden onsdag i måneden kl. 15-17 på MarselisborgCentret.

Alice Sau
    E-mail alsauras@hotmail.com

Du kan finde lokalgruppernes arrangementer i kalenderen for Aarhus.

Kalender for Aarhus

Senest opdateret 03.01.2018