Bliv tovholder for en madklub

Som tovholder i Gigtforeningens madklubber skal du lave mad sammen med deltagerne, og du får introduktion til gigtvenlig og antiinflammatorisk kost. Læs mere om rollen som frivillig tovholder i en madklub.

Vil du være med til at starte en madklub i din by?

Så søger vi frivillige madklub-tovholdere i hele landet!

I Gigtforeningens madklubber er der tilknyttet to frivillige tovholdere og en diætist. Som tovholder deltager du i madlavningen sammen med de andre deltagere, og får en grundig introduktion til gigtvenlig og antiinflammatorisk kost.

Spisefællesskab hver 14. dag

Madklubben fungerer som et spisefælleskab, der mødes hver 14. dag, hvor I tilbereder enkle retter og spiser sammen.

De første fire gange er der tilknyttet en diætist, der står for indkøb og praktik, samt for at introducere jer til, hvordan I på sigt selv kører madklubben sammen med deltagerne. Diætisten er tilknyttet madklubben yderligere to gange, hvor I fortsat kan få inspiration og sparring. Derefter fortsætter madklubben uden diætist. Jeres rolle bliver her koordinering af indkøb og praktik omkring afholdelse. I får en opskriftpakke, så I selv let kan fortsætte med enkle gigtvenlige retter.

Inden den første madklub

Inden I starter madklubben bliver du inviteret til et møde med Gigtforeningens ansatte, hvor du hører mere om madklubber og din rolle og kan stille spørgsmål. Der udover er der altid mulighed for at få hjælp og sparring undervejs.

Bliv frivillig tovholder for en madklub i dit lokalområde

Overvejer du at blive frivillig tovholder for en madklub i dit lokalområde? Så hør mere ved at kontakte frivilligkonsulent Peter Wolff Del Pin på PPin@Gigtforeningen.dk eller tlf. 39778016

 

Senest opdateret 03.05.2022