Laserterapi mod gigtsmerter

Terapeutisk laserterapi er en udbredt behandlingsform, som tilbydes på mange forskellige klinikker landet over, og som mange mennesker med gigtsmerter benytter sig af. Ofte afprøves laserterapi som et supplement til øvrig behandling, f.eks. fysioterapi, kiropraktik eller genoptræning efter operation.

Ifølge udbyderne af laserterapi består behandlingen af koncentreret laserlys, som påvirker kroppens væv på celleniveau, hvor laserlyset stimulerer og genopretter cellernes funktion – og derved fremmer kroppens naturlige helingsproces, reducerer inflammation og lindrer smerter.

Effekt på gigtsygdomme

Flere oplever en god effekt i forhold til deres smerter. Der foreligger undersøgelser, der tyder på en smertelindrende effekt ved knæartrose (slidgigt i knæ). Der er mange, som benytter sig af denne behandlingsform og oplever, at den har en god virkning.

Bed om grundig information

Vil du gerne afprøve laserterapi, er det vigtigt, at din behandler informerer dig grundigt om formålet med behandlingen, mulige bivirkninger - samt hvornår du kan forvente en effekt, så du ikke risikerer at betale for ti behandlinger, uden at de har nogen virkning.

Download smertedagbog og få overblik over dine smerter

Smertedagbogen kan gøre dig klogere på dine smerter og hjælpe dig til at forstå, hvad der er godt og mindre godt for dig i forhold til smerterne. Den kan også være en hjælp, hvis du skal tale med din læge om håndtering og behandling af dine smerter.

Ved download af smertedagbogen accepterer du, at Gigtforeningen kontakter dig med relevant indhold og information om foreningens arbejde. Øvrige brugerbetingelser

Senest opdateret 24.03.2023