Naturtræning – for dig med gigt

Bevægelse i det fri

Naturtræning har fokus på både bevægelse, fællesskab og gode oplevelser. Træningen bruges til at stimulere puls, balance, sanser, relationer og leg. Undervejs i træningen er der plads til den enkelte, og naturtræning er altid tilrettelagt, så alle kan være med.

Her kan du se en film – for at kunne afspille den, skal du tillade alle cookies
Klik her for at tillade cookies

Naturtræning er godt for mennesker med gigt

Forskningen viser tydeligt, at træning og bevægelse er helt essentielt for mennesker med gigt, og mange har fået øjnene op for naturen som træningspartner. Her er der plads til alle, uden maskiner og vægte som er svære at tilpasse til gigt. Derfor tilbyder vi naturtræningshold tilpasset dig med gigt. Her er instruktørerne uddannet til at tage hånd om dig, så du føler dig tryg - og på samme tid giver dig både fysisk og mentalt velvære. Naturtræning påvirker både dit fysiske og mentale velvære. Efter et hold i Naturtræning skal du gerne mærke både en øget funktionsevne, færre smerter og større livskvalitet. Naturtræneren sørger for at skabe et fælleskab, hvor der fokus på bevægelse gennem leg, og der er altid plads til et godt grin.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere. Send en mail til natur@gigtforeningen.dk eller ring på telefon 39 77 80 28.

Naturtræning er udviklet i partnerskab med DGI Østjylland og forskningsenheden PROgrez og støttet af TrygFonden.