Lokalgrupper i Søhøjlandet - find aktiviteter og kontaktoplysninger

Her kan du se Gigtforeningens lokalgrupper i Søhøjlandet.

Gigtforeningen har en lang række lokalgrupper i hele landet. Der møder vi dig, så tæt på din bopæl som muligt. Lokalgrupperne holder foredrag, afholder netværks- og hyggemøder mv.

Hvis du vil oprette en lokalgruppe eller arrangere andre relevante tilbud til mennesker med gigt, er du meget velkommen til at kontakte din kreds.

I Horsens og Skanderborg er det muligt at træffe repræsentanter fra Gigtforeningen i gigtcaféen. Her kan du få en snak med personer, der selv kender gigtens problemer, og få råd og informationer fra Gigtforeningen.

Du kan finde lokalgruppernes arrangementer i kalenderen for Søhøjlandet.

Kalender for Søhøjlandet

Læs mere om vores lokalgrupper og gigtcaféer:

• Gigtcafé Horsens

Du finder gigtcaféen i Sund By. Der er åbent den første onsdag i måneden kl. 13.00-14.30. Vi er ikke behandlere, men har du fået gigt, og går du eventuelt med spørgsmål og tanker om din sygdom, så kan vi tilbyde en snak over en kop kaffe. I juli, august og december holder vi lukket.

Sund By
    Åboulevarden 52
    8700 Horsens

Hanne Lind
    E-mail hanne.ove.lind@gmail.com

• Silkeborg lokalgruppe

I gruppen arrangerer vi blandt andet foredrag i lokalområdet.

Har du idéer til arrangementer vi kan lave, er du velkommen til at kontakte os.

Karsten Vestergaard Nielsen
    E-mail gigtsilkeborg@gmail.com