Lokalgrupper i Viborg og Skive - find aktiviteter og kontaktoplysninger

Her kan du se Gigtforeningens lokalgrupper i Viborg og Skive.

I Viborg og Skive er det muligt at træffe repræsentanter fra Gigtforeningen i gigtcaféen. Her kan du få en snak med personer, der selv kender gigtens problemer, og få råd og informationer fra Gigtforeningen.

Gigtforeningen har en lang række lokalgrupper i hele landet. Der møder vi dig, så tæt på din bopæl som muligt. Lokalgrupperne holder foredrag, afholder netværks- og hyggemøder mv.

Hvis du vil oprette en lokalgruppe eller arrangere andre relevante tilbud til mennesker med gigt, er du meget velkommen til at kontakte din kreds

Du kan finde lokalgruppernes arrangementer i kalenderen for Viborg og Skive.

Kalender for Viborg og Skive

Læs mere om vores lokalgrupper og gigtcaféer:

• Skive lokalgruppe

Der er pt. ingen fra Skive lokalgruppe til stede på Skive Sundhedscenter. I stedet kan du ringe på tlf. 20 75 10 81 og få en samtale med repræsentanten for Skive lokalgruppe.

Britta Obitsø Brogaard
    E-mail brittaobit@gmail.com