Lokalgrupper i Viborg og Skive - find aktiviteter og kontaktoplysninger

Her kan du se Gigtforeningens lokalgrupper i Viborg og Skive.

I Viborg og Skive er det muligt at træffe repræsentanter fra Gigtforeningen i gigtcaféen. Her kan du få en snak med personer, der selv kender gigtens problemer, og få råd og informationer fra Gigtforeningen.

Gigtforeningen har en lang række lokalgrupper i hele landet. Der møder vi dig, så tæt på din bopæl som muligt. Lokalgrupperne holder foredrag, afholder netværks- og hyggemøder mv.

Hvis du vil oprette en lokalgruppe eller arrangere andre relevante tilbud til mennesker med gigt, er du meget velkommen til at kontakte din kreds

Du kan finde lokalgruppernes arrangementer i kalenderen for Viborg og Skive.

Kalender for Viborg og Skive

Læs mere om vores lokalgrupper og gigtcaféer:

• Skive lokalgruppe

Gigtgruppen er for alle med gigt og deres pårørende. Vi mødes hver den sidste mandag i måneden kl. 15–17. Gigtgruppen snakker om sygdom og meget andet som rører sig i hverdagen.

Skive Sundhedshus, 3. plan
    Resenvej 25
    7800 Skive

Vi holder arrangementer, hvor vi f.eks. får oplæg fra professionelle, som kan give os indblik i og forståelse for, hvordan vi kan tackle livet med en kronisk sygdom. Vi holder også hyggestunder som bankospil, julefrokost m.m.

Britta Obitsø Brogaard
    Tlf. 21 18 68 71
    E-mail brittaobit@gmail.com

• Skive Gigtcafé

Har du spørgsmål om gigt, er du pårørende, eller trænger du bare til at snakke med en om det at have gigt eller være pårørende til en med gigt - så spørg os.

I gigtcaféen er det frivillige, som vil svare på spørgsmål og vejlede. Vi kender selv til, hvad det vil sige at få en gigtsygdom som følgesvend i livet.

Vi mødes hver den sidste mandag i måneden kl. 15–17.

Sted Skive Sundhedshus, 3. plan
    Resenvej 25