Rabat i Gigtforeningens webshop – lækre produkter til særpris

Som medlem af Gigtforeningen får du store rabatter på produkter i webshoppen, f.eks. træningsudstyr, køkkenknive og puder.

Du får også rabatter på vores faktahæfter "Et godt liv med slidgigt", "Et godt liv med leddegigt" og "Et godt liv med psoriasisgigt".

Spar penge i webshoppen

Rabatten varierer fra vare til vare, men typisk sparer du 10-25 procent i forhold til normalprisen. En del af varerne i webshoppen er lavet specielt til at gøre livet med gigt nemmere. Alle varer er særlig udvalgt af Gigtforeningens eksperter.  Det er f.eks. ergonomiske køkkenredskaber, aflastende puder og kogebøger med sunde og gigtvenlige opskrifter.

Mange af vores produkter er også oplagte gaveidéer, f.eks. skønne plaider, puder, tørklæder og meget andet.

Hvis du melder dig ind samtidig med dit varekøb, får du rabat med det samme.

Find varer i webshoppen

Læs mere om dine andre medlemsfordele

Ja, jeg vil gerne være medlem og få rabat i webshoppen

Senest opdateret 30.06.2017