Støt med et erhvervspartnerskab – hvorfor blive erhvervspartner?

Som erhvervspartner bidrager jeres virksomhed til et bedre liv for mennesker med gigt, samtidig med I udviser et samfundsansvar.

Gigt er den hyppigste årsag til langtidssygemeldinger, og hvert år koster artrose 5,4 mia. kr. i behandling og 1,4 mia. kr. på grund af tabt produktion.

Rygsygdomme og rygsmerter koster årligt det offentlige næsten 17 mia. kr. Flere end 700.000 danskere her en gigtdiagnose.

Vi skal være flere år på arbejdsmarkedet. Antallet af mennesker med gigt vil stige yderligere i fremtiden – det vil betyde endnu større omkostninger for samfundet. Alligevel bliver gigtsygdomme og deres alvor - både for den enkelte og for samfundet - overset.

Jeres støtte er afgørende

Vi sætter gigt på agendaen og sætter stor pris på, at I som virksomhed vælger at blive erhvervspartner og dermed støtte Gigtforeningens arbejde.

Forskning i gigt er en af de vigtigste indsatser til bedre behandling og forebyggelse af gigt. Gigtforeningen støtter dansk gigtforskning med omkring 15 mio. kr. årligt.

Der er fortsat brug for mere viden og dermed behov for mere støtte til forskningen. Derfor har vi brug for jeres hjælp.

Kunder efterspørger ansvarlige virksomheder, og jeres støtte til gigtsagen vil styrke jeres CSR-profil. I signalerer med jeres støtte til omverdenen, at I ønsker at tage et samfundsansvar og bidrage til et bedre liv for mennesker med gigt.

Bliv erhvervspartner i Gigtforeningen

Gigtforeningen har tre typer erhvervspartnerskaber:

Guld

15.000 kroner ekskl. moms årligt

• Diplom til at hænge op
  • Digitalt diplom til brug på egen hjemmeside
  • Navn og logo på Gigtforeningens hjemmeside
  • Mulighed for brug af ”Vi støtter Gigtforeningen” logo på egen hjemmeside
  • Mulighed for brug af ”Vi støtter Gigtforeningen” logo i egen mail

Bliv guld-erhvervspartner

Sølv

10.000 kroner ekskl. moms årligt

• Navn og logo på Gigtforeningen hjemmeside
  • Mulighed for brug af ”Vi støtter Gigtforeningen” logo på egen hjemmeside

Bliv sølv-erhvervspartner

Bronze

5.000 kroner ekskl. moms årligt

• Navn og logo på Gigtforeningen hjemmeside

Bliv bronze-erhvervspartner

Udgiften til jeres erhvervspartnerskab kan trækkes fra i skat. Du kan få oplysninger om de nærmere skatteregler hos SKAT.

Kontakt vedr. erhvervspartnerskab og strategiske partnerskaber

Frank Bager
E-mail fbager@gigtforeningen.dk

Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. 39 77 80 10. Vi har åbent mandag til torsdag kl. 9 til 16 og fredag fra kl. 10 til 15.

Gigtforeningens erhvervspartnere

Guld