Medlemsfordele i Gigtforeningen

Bliv medlem af Gigtforeningen og få adgang til en lang række attraktive fordele. Du får også viden og hjælp til et godt liv med gigt.

Som medlem er du med til at gøre en stor forskel for mennesker med gigt. Det vil vi gerne belønne med en række kontante og personlige fordele.

Dine medlemsfordele

Du får f.eks. rabat i vores webshop og rabat på fitness, træningsophold og ferieboliger. Du får også viden og hjælp til et bedre liv med gigt, blandt andet via artikler i medlemsbladet LedSager, som du modtager med posten fire gange om året.

Vær med allerede i dag. Jo flere vi er, jo mere kan vi løfte.

Få del i medlemsfordelene – bliv medlem nu

Læs mere om dine medlemsfordele:

 • Spar penge i Gigtforeningens webshop

  Som medlem får du rabat, når du handler i vores webshop. Alle varerne i webshoppen er særlig udvalgt af Gigtforeningens eksperter. Det er f.eks. ergonomiske køkkenredskaber og kogebøger med sunde opskrifter. Der er også oplagte gaveemner, f.eks. flotte smykker og lækre puder – også til mennesker, der ikke har gigt.

  Find varer i webshoppen

 • Rabat på alt fra fitness til ferier

  Gigtforeningen har aftaler med en række samarbejdspartnere. Som medlem af foreningen får du f.eks. rabat på din træning i den landsdækkende fitnesskæde fitness dk. Allerede efter få måneders træning er et års medlemskab af Gigtforeningen tjent hjem!

  Træning og motion i SATS

  Vil du gerne i form - og samtidig spare penge? Som medlem af Gigtforeningen får du en helt særlig medlemsrabat, når du træner i SATS, der er en landsdækkende fitnesskæde.

  Læs mere og få rabat på din træning

  El-scootere hos Pegasus

  Bliv mobil med en el-scooter. Pegasus hjælper dig med at vælge den rette model. Udover professionel rådgivning får du som medlem af Gigtforeningen lige nu 3.000 kroner i rabat på model "Stæren".

  Læs mere og få rabat på din el-scooter

  World Medical Card - dit personlige medicinkort

  Få ekstra tryghed på rejsen. Som medlem af Gigtforeningen får du rabat på dit personlige medicinkort, så enhver læge i verden kan se, hvad du fejler, og hvilken medicin du får.

  Læs mere og få medicinkort til særpris

  Feriehuse i Dronningens Ferieby

  Book et skønt ophold på Djursland i et moderne hus med god tilgængelighed – og oplev skøn natur og deltag i aktiviteter. Som medlem af Gigtforeningen får du 15 procent rabat på ferieboligen.

  Læs mere og få rabat på ferieophold

 • Personlig rådgivning fra vores eksperter

  Hvert år kontakter tusindvis af mennesker med gigt og deres pårørende Gigtforeningens tværfaglige rådgivning. Det kan du også gøre. Her får du råd og vejledning om alt fra fysiske, psykiske og juridiske problemstillinger til dine sociale og økonomiske rettigheder.

  Gigtforeningen har syv rådgivere:

  • Advokat
  • Ergoterapeut
  • Fysioterapeut
  • Kostvejleder
  • Læge
  • Socialrådgiver
  • Sygeplejerske

  Læs mere om Gigtforeningens rådgivning

 • Rabat på træningsophold på Sano

  Som medlem af Gigtforeningen får du altid rabat på træningsophold på Sano – Gigtforeningens behandlingssteder i Middelfart, Skælskør og Aarhus. Du har også mulighed for at søge et legat til dækning af f.eks. behandlingsudgifter på Sano.

  Læs mere om rabat på træningsophold

  Læs mere om Gigtforeningens legater

 • Medlemsbladet LedSager

  Som medlem modtager du fire gange om året vores populære medlemsblad, LedSager, med posten. I LedSager kan du læse nyt om gigtforskning, interviews med kendte danskere og andre med gigt, der fortæller om deres liv med sygdommen. Du får også artikler og gode råd om træning, sundhed, kost, medicin med videre.

  Bestil et prøveeksemplar af Ledsager

 • Arrangementer nær dig

  Gigtforeningen afholder mange hundrede arrangementer om året rundt om i landet. Vores 22 kredse arrangerer både sociale og faglige aktiviteter. Som medlem får du rabat på en lang række af aktiviteterne. Der er alt lige fra motion, foredrag og udflugter til sociale arrangementer og events.

  Læs mere om Gigtforeningens arrangementer

  Find arrangementer nær dig

Senest opdateret 29.03.2019