Gigtforeningens lotterier

Gigtforeningens lotterier har mange vindere. For udover de mange heldige, der vinder en af de mange kontante og skattefrie gevinster, får også de 700.000 personer, der lever med en gigtsygdom, gavn af lotteriet. Hele overskuddet går nemlig til Gigtforeningens arbejde for, at mennesker med gigt kan få et bedre liv – med færre smerter og færre fysiske begrænsninger.

Når du spiller med, gør du en forskel, og du støtter:

• Livsvigtig forskning i gigtsygdomme.
  • Du sikrer, at vi kan give mennesker viden og værktøjer til at tackle livet med gigt.
  • Du støtter kampen for, at mennesker med gigt for ordentlige vilkår – og mulighed for at leve et godt og aktivt liv.

Spil, støt og vind - tre gange om året

Gigtforeningen har tre årlige lotterier, som udkommer i februar, maj og august.

Forårslotteriet er slut. Glæd dig til den 23. august, hvor du kan spille med i Efterårslotteriet.

Har du spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. 39 77 80 00 eller info@gigtforeningen.dk.

Senest opdateret 08.08.2017