Lokalt - SLE/Lupus - diagnosenetværk

SLE/Lupus-diagnosenetværket er for dig med denne diagnose.

Læs mere om diagnosenetværket

Her kan du se, hvilke aktiviteter vi har nær dig. Du er selvfølgelig også velkommen til at deltage i arrangementer og foredrag andre steder i landet, end lige der hvor du bor.

SLE/Lupus Netværksmøder i Odense

Tid og sted: 2. onsdag i lige måneder. Cafe Coukoo's Nest, Vestergade 73, 5000 Odense C, fra kl. 15-17.

Forplejning for egen regning. Se mere og ændringer på Facebook-gruppen Lupus FYN.

Kontaktperson: Maj-Britt B. Laursen, tlf. 23 30 51 93, e-mail majbrittblau@gmail.com

• Nordjylland

Vi har følgende arrangementer:

• Midtjylland

Vi har følgende arrangementer:

Kontakt

Jeanette Andersen, tlf. 22 43 19 79 eller Tove Cassøe, tlf. 22 75 62 77tove@cassoee.dk

• Syddanmark

SLE/Lupus Netværkscafe'
    Tid og sted: 1. onsdag i lige måneder, 15-17 på Cafe' Cuckoo's Nest, Vestergade 73, 5000 Odense C.
    Forplejning for egen regning.
    Se mere på Facebook gruppen Lupus FYN

Kontakt

Maj-Britt Laursen
    E-mail majbrittlau@gmail.com

• Sjælland

Vi mødes i Roskilde eller Odsherred og vil også gerne komme længere sydpå samt oprette cafémøder via Zoom, hvis der er interesse for det.

– ring eller skriv til kontaktpersonen for at høre nærmere.

Kontaktperson:

Susanne Gydesen
    Tlf. 28 40 94 49
    E-mail susanne@gydesen.info

Kommende arrangementer:

• Hovedstaden

Vi mødes 1. onsdag i måneden, ca. hver anden måned – ring eller skriv til kontaktpersonen for at høre nærmere.

Kommende arrangementer:

julearrangement  holdes onsdag d. 01. december 2021

Endvidere arbejdes der på et besøg af  Fodterapeut Berit Molsing

Vibeke Vogt Jørgensen
    E-mail vibvogt@gmail.com

Send mig gerne besked, hvis du har en idé til et emne, du gerne vil høre (mere) om på

SMS: 51925833 eller mail: vibvogt@gmail.com

• Andre arrangementer

I Gigtforeningens kalender kan du se alle foreningens arrangementer. Kalenderen indeholder både landsdækkende og lokale arrangementer.

Find arrangementer nær dig

Senest opdateret 23.06.2021