Lokalt - SLE/Lupus - diagnosenetværk

SLE/Lupus-diagnosenetværket er for dig med denne diagnose.

Læs mere om diagnosenetværket

Her kan du se, hvilke aktiviteter vi har nær dig. Du er selvfølgelig også velkommen til at deltage i arrangementer og foredrag andre steder i landet, end lige der hvor du bor.

SLE/Lupus Netværksmøder i Odense

Tid og sted: 2. onsdag i lige måneder. Cafe Coukoo's Nest, Vestergade 73, 5000 Odense C, fra kl. 15-17.

Forplejning for egen regning. Se mere og ændringer på Facebook-gruppen Lupus FYN.

Kontaktperson: Maj-Britt B. Laursen, tlf. 23 30 51 93, e-mail majbrittblau@gmail.com

• Nordjylland

Vi har følgende arrangementer:

• Midtjylland

Vi har følgende arrangementer:

Jeanette Andersen, tlf. 22 43 19 79

• Syddanmark

SLE/Lupus Netværkscafe'
    Tid og sted: 1. onsdag i lige måneder, 15-17 på Cafe' Cuckoo's Nest, Vestergade 73, 5000 Odense C.
    Forplejning for egen regning.
    Se mere på Facebook gruppen Lupus FYN

Maj-Britt Laursen
    E-mail majbrittblau@gmail.com

• Sjælland

Vi mødes i Roskilde eller Odsherred og vil også gerne komme længere sydpå samt oprette cafémøder via Zoom, hvis der er interesse for det. – ring eller skriv til kontaktpersonen for at høre nærmere.

Susanne Gydesen
    Tlf. 28 40 94 94
    E-mail susanne@gydesen.info

• Hovedstaden

SLE diagnosetværksmøde i Region Hovedstaden og Region Sjælland: Virtuelle SLE diagnose netværksmøder i Region Hovedstaden og Region Sjælland: Tid og sted: Zoom møder med eller uden emne x1. månedlig kl. 16-17. Mødedag aftales fra gang til gang.

Tilmelding og yderligere info: e-mail susanne@gydesen.info, tlf. 28 40 49 94.

• Andre arrangementer

I Gigtforeningens kalender kan du se alle foreningens arrangementer. Kalenderen indeholder både landsdækkende og lokale arrangementer.

Find arrangementer nær dig

Senest opdateret 30.08.2022