Lokalgrupper i Nordsjælland - find aktiviteter og kontaktoplysninger

Her kan du se Gigtforeningens lokalgrupper i Nordsjælland.

Gigtforeningen har en lang række lokalgrupper i hele landet. Der møder vi dig, så tæt på din bopæl som muligt. Lokalgrupperne holder foredrag, holder netværks- og hyggemøder mv.

Hvis du vil oprette en lokalgruppe eller arrangere andre relevante tilbud til mennesker med gigt, er du meget velkommen til at kontakte din kreds.

Du kan finde lokalgruppernes arrangementer i kalenderen for Nordsjælland.

Kalender for Nordsjælland

Læs mere om vores lokalgrupper:

• Frederikssund lokalgruppe

Frederikssund lokalgruppe afholder gigtcafeer f.eks. med oplægsholdere, der kommer med gode værktøjer omkring motion, kost, træning, hjælpemidler m.m. Arrangementer annonceres i kalenderen, i de lokale aviser og på vores Facebookside.

Frederikssunds lokalgruppe på Facebook

Helle Sørensen
    E-mail hs_755@hotmail.com

• Halsnæs lokalgruppe

Halsnæs lokalgruppe afholder møder, indimellem med oplægsholdere, der kommer med gode værktøjer omkring motion, kost, træning, hjælpemidler m.m. Arrangementer annonceres i kalenderen og i de lokale aviser.

Vi mødes den tredje mandag i måneden kl. 13.30–16.00.

Skjoldborg
    Valseværksstræde 5A, 1.
    3300 Frederiksværk

Ellinor Christiansen

• Hillerød lokalgruppe

Holdtræning for gigtpatienter og "Lev et godt liv med gigt" (selvhjælpsgruppe). Nye hold oprettes efter behov.

Lizzie Lyngby
    E-mail lizzielyngby@hotmail.com