Gå med os – og bliv en del af et gå-fællesskab

Har du lyst for at komme ud i det blå og bevæge dig sammen med andre i et tempo, der passer til netop dig?
Så bliv en del af vores nye gå-grupper rundt om i landet.

Hvad er Gå med os?

Du har sikkert oplevet i det seneste år, hvor svært det har været at være aktiv nok. Varmtvandsbassiner, fysioterapiklinikker og fitnesscentre har været lukket, mange har holdt sig isoleret – og når der ikke er nogen, der venter på én, er det altså svært at komme af sted.

Derfor er Gigtforeningen sammen med DGI (Danske Gymnastik & Idrætsforeninger) og DH (Danske Handicaporganisationer) i fuld gang med at skabe en række nye gå-fællesskaber, hvor vi håber at se dig.

I din lokale gå-gruppe får du et fællesskab, der forhåbentlig vil motivere dig til at komme ud i det blå og nyde naturen. Her får du mulighed for at gå sammen med andre i et tempo og terræn, der tager de nødvendige hensyn. Ruterne planlægges nemlig, så alle kan følge med.

Hvis du er afhængig af et gangredskab, bliver turen naturligvis tilpasset det. Der er plads til alle!

Vi planlægger at oprette 70 gå-grupper spredt over hele landet. Så uanset, hvor du bor, har du altid en gå-gruppe i nærheden.

Vi overholder alle Sundhedsstyrelsens anbefalinger, så deltagerantallet bliver justeret efter det.

Gå-værter

I spidsen for turene står en gå-vært, der også har ansvaret for at planlægge turen. Som gå-vært bliver du klædt på til at planlægge ture, der tager hensyn til deltagernes fysiske formåen, ligesom Gigtforeningen også sørger for sparring og opbakning.

Lyder det som noget for dig? Så tilmeld dig vores inspirationsaften, hvor du uforpligtende kan høre mere om det at blive gå-vært og se, om det er noget for dig. Vi holder efterfølgende en Bliv gå-vært-aften, hvor du får konkrete værktøjer til at skabe din egen gå-gruppe.

Du behøver ikke at være frivillig eller have særlige forudsætninger for at blive gå-vært.

Vi håber, du har lyst til at være med – sammen med en masse andre i hele Danmark. Gå med os!

Kommende arrangementer

18. maj 2021 - Workshop - Bliv-gå-vært-aften

Den 8. juni kl. 19.30: Inspirationsaften – hør mere om at blive gå-vært i Gå med os

Den 16. juni kl. 19.00: Workshop - Bliv gå-vært-aften

Den 24. juni kl. 19.30: Inspirationsaften – hør mere om at blive gå-vært i Gå med os

Den 30. juni kl. 19.00: Workshop - Bliv gå-vært-aften

Har du spørgsmål?

Jeg hedder Peter og er projektleder på Gå med os. Har du spørgsmål til det at blive gå-vært eller Gå med os generelt, så ring til mig på tlf. 39 77 80 16 eller send mig en mail på Gaamedos@gigtforeningen.dk

Gå med os er gjort muligt takket være en bevilling på 500.000 kr. fra Danske Handicaporganisationer.