SMART training

Flere kvindelige deltagere laver SMART trainingSMART training til fem østjyske kommuner

 Hvis du har lyst til at prøve noget nyt - noget hvor hjernen spiller en mindst lige så stor rolle som resten af kroppen, så er SMART training måske noget for dig. 

Til SMART training bliver du udfordret på dine koordineringsevner, din koncentration og de fleste af dine sanser, for denne træning er noget ud over det sædvanlige. Træningen er til dem, der vil nyde naturen sammen med andre, og vil skærpe hjernen på en anderledes og sjov måde.

Det er ikke fysisk hårdt at være med, så du skal ikke være i tip-top form for at deltage. SMART training vil i første omgang blive rullet ud i fem østjyske kommuner, Aarhus, Odder, Randers, Skanderborg og Syddjurs, og her er der flere forskellige hold, du kan vælge imellem. 

Lyder det som noget for dig?

tilmeld dig med det samme.

Vil du være frivillig cykelvært eller gå-vært?

Vi søger desværre ikke flere frivillige SMART training-instruktører lige nu. Men hvis du er i en af de fem østjyske kommuner, så mangler vi lige nu frivillige til at starte enten gå-grupper eller cykelgrupper i Aarhus, Odder, Randers, Skanderborg og Syddjurs. 

Hvis du har lyst til at være cykelvært, kan du tilmelde dig en kort uddannelse her.

Hvis du hellere vil være deltager på et cykelhold, så har du nu muligheden her.

Hvis du derimod ønsker at blive gå-vært, så kan du tilmelde dig her.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte projektleder Charlotte Lykke og høre nærmere. Send en mail til sundeseniorer@Gigtforeningen.dk eller ring på telefon 39 77 80 92.

Sunde seniorer med gigt er lavet i partnerskab med DGI Østjylland og fem østjyske kommuner, Skanderborg, Odder, Syddjurs, Aarhus og Randers. Projektet er støttet af Trygfonden.

DGI Logo           TrygFonden logo

Senest opdateret 05.07.2023