Lokalgrupper i Randers og på Djursland - find aktiviteter og kontaktoplysninger

Her kan du se Gigtforeningens lokalgrupper i Randers og på Djursland.

Gigtforeningen har en lang række lokalgrupper i hele landet. Der møder vi dig, så tæt på din bopæl som muligt. Lokalgrupperne holder foredrag, arrangerer netværks- og hyggemøder mv.

Hvis du vil oprette en lokalgruppe eller arrangere andre relevante tilbud til mennesker med gigt, er du meget velkommen til at kontakte din kreds.

Du kan finde lokalgruppernes arrangementer i kalenderen for Randers og Djursland.

Kalender for Randers og Djursland

Læs mere om vores lokalgrupper:

• Grenaa bassin

Vi er en gruppe, som træner i varmt vand. Derudover afholder vi nogle arrangementer og ture hvert år.

Grenaa bassin
    Dorthe Schou Hansen
    E-mail lerchehansen@privat.dk

• Norddjurs lokalgruppe

Grundet manglende frivillige har vi set os nødsaget til at drosle lidt ned i Norddjurs lokalgruppe for en periode.

Husk, at du stadig er velkommen til de aktiviteter som Gigtforeningen udbyder i dit område.
    Tag et kig på kalenderen, så du stadigvæk kan komme og få den nyeste viden, om din eller andres gigtsygdom samt høre hvordan andre med gigt takler deres hverdag.

Lillian Kammersgaard
    E-mail lilliankammersgaard55@msn.com

• Randers lokalgruppe

I gruppen arrangerer vi blandt andet foredrag i lokalområdet. Har du idéer til arrangementer vi kan lave, er du velkommen til at kontakte os.

Kai Gade
    E-mail kai.gade@webspeed.dk