Podcast: Kend din gigt – lyt dig til viden om gigtsygdomme

Kunne du tænke dig at vide mere om netop din gigtsygdom? Lyt til Gigtforeningens podcast-serie "Kend din gigt", hvor nogle af landets førende reumatologer og forskere fortæller alt det, der er værd at vide om en række gigtsygdomme.

Du kan blandt andet blive klogere på, hvordan den enkelte diagnose stilles, hvordan sygdommen behandles, og hvad den seneste forskning viser.

Få glæde af episoderne, uanset om du lige har fået stillet diagnosen eller har levet med sygdommen i flere år. Er du pårørende til et menneske med en gigtsygdom, kan du også lytte med og lære at forstå sygdommen bedre.

Serien "Kend din gigt" indeholder podcasts om en række inflammatoriske gigtsygdomme, rygsygdomme og artrose.

Artrose i hænder og fødder

Har du artrose (slidgigt) i dine hænder eller fødder? Lyt her og bliv klogere på sygdommen, behandlingen, og hvad der kan gøres for at minimere generne.

Artrose i knæene

Har du artrose (slidgigt) i knæene, eller kender du en, der har? Lyt med her og bliv klogere på sygdommen, behandlingen, og hvad man selv kan gøre for at minimere generne.

Artrose i hoften

Har du artrose (slidgigt) i hoften? Lyt her og få svar på en lang række spørgsmål om behandlingen. Hør blandt andet, hvordan man kan lindre smerterne.

Spinalstenose

Har du spinalstenose, eller kender du en, der har? Lyt til denne podcast og bliv klogere på sygdommen og behandlingen, og hvad der kan gøres for at mindske generne.

Diskusprolaps

Har du diskusprolaps, eller kender du en, der har? Lyt til denne podcast og bliv klogere på sygdommen, behandlingen, og hvad man især skal være opmærksom på.

Leddegigt

Har du leddegigt, eller kender du en, der har? Lyt til denne podcast og bliv klogere på sygdommen, behandlingsmuligheder, og hvad man kan gøre for at lindre generne.

Urinsyregigt

Har du urinsyregigt, eller kender du en, der har? Lyt til denne podcast og få svar på en lang række spørgsmål om sygdommen, herunder symptomer, behandling, og hvorfor er det vigtigt at tage sin medicin.

Psoriasisgigt

Har du psoriasisgigt, eller kender du en, der har? Lyt til denne podcast og bliv klogere på sygdommen, behandlingsmuligheder, og hvad man kan gøre for at lindre generne.

Rygsøjlegigt

Har du rygsøjlegigt, eller kender du en, der har? Lyt til denne podcast og få svar på en lang række spørgsmål om sygdommen, herunder symptomer, behandling, og hvordan lægen stiller diagnosen.  

Bindevævssygdomme (lupus)

Har du lupus? Lyt til denne podcast om bindevævssygdomme, med særligt fokus på lupus - hvorfor er det så svært at stille den præcise diagnose ved bindevævssygdomme, og hvad kendetegner sygdommen lupus?

Børnegigt

Har dit barn fået diagnosen børnegigt? Så har du sikkert en masse spørgsmål, du søger svar på. I denne podcast kan du bl.a. høre om, hvilke symptomer man kigger efter, og hvordan sygdommen behandles.

Senest opdateret 12.04.2019