Lokalgrupper i Hovedstad Nord - find aktiviteter og kontaktoplysninger

Her kan du se Gigtforeningens lokalgrupper i Hovedstad Nord.

Gigtforeningen har en lang række lokalgrupper i hele landet. Der møder vi dig, så tæt på din bopæl som muligt. Lokalgrupperne holder foredrag, holder netværks- og hyggemøder mv.

Hvis du vil oprette en lokalgruppe eller arrangere andre relevante tilbud til mennesker med gigt, er du meget velkommen til at kontakte din kreds.

Du kan finde lokalgruppernes arrangementer i kalenderen for Hovedstaden Nord.

Kalender for Hovedstad Nord

Læs mere om vores lokalgrupper:

• Furesø lokalgruppe

Cafémøde for unge voksne med ledsmerter

Lokalgruppen holder løbende arrangementer. Se dato, tid og sted her på hjemmesiden.

Hvis du ønsker mere information eller ønsker at komme på vores mailingliste, er du velkommen til at skrive til os på lokalgruppefuresoe@gmail.com.

Ida Thygesen
    E-mail lokalgruppefuresoe@gmail.com

• Gentofte lokalgruppe

Gigtcafé – hygge og erfaringsudveksling

Vi mødes første onsdag i måneden (februar-juni og september-december). Deltag i snakken om gigt, foreningsarbejde og erfaringsudveksling. Få inspiration og svar på spørgsmål – eller hjælp til at komme videre. Alle med gigt eller med interesse for gigt er velkomne. Gå ned mod Gentofte sø og ind ad sidste indgang på venstre hånd – kig efter Gigtforeningens flag. Vi mødes kl. 17. Cafeen lukker kl. 18.

Det er gratis at deltage.

Forebyggelsesafdelingenss lokaler på Salem
    Mitchellsstræde 5
    2820 Gentofte

Det er også muligt at komme på lokalgruppens mailliste. Hvis du vil tilmeldes mailinglisten, eller vil vide mere om lokalgruppens arbejde, er du velkommen til at ringe eller skrive til lokalgruppens kontaktperson.

Kirsten Just
    E-mail kju@youmail.dk

• Rudersdal lokalgruppe

Gigtcafé og erfaringsudveksling

Vi mødes den anden mandag i måneden kl. 17 (første møde afholdes 9. januar 2017). Vi byder på kaffe og kage, og du byder (måske) ind med idéer til kommende arrangementer/aktiviteter.

Planen er, at lokalgruppen mødes den anden mandag i perioderne januar til juni og september til december.

Mand/kvinde – ung/ældre, med eller uden gigt – alle er velkomne.

Birkerød Hovedbibliotek, lokale 1
    Stationsvej 38