Lokalgrupper i Hovedstad Nord - find aktiviteter og kontaktoplysninger

Her kan du se Gigtforeningens lokalgrupper i Hovedstad Nord.

Gigtforeningen har en lang række lokalgrupper i hele landet. Der møder vi dig, så tæt på din bopæl som muligt. Lokalgrupperne holder foredrag, holder netværks- og hyggemøder mv.

Hvis du vil oprette en lokalgruppe eller arrangere andre relevante tilbud til mennesker med gigt, er du meget velkommen til at kontakte din kreds.

Du kan finde lokalgruppernes arrangementer i kalenderen for Hovedstaden Nord.

Kalender for Hovedstad Nord

Læs mere om vores lokalgrupper:

• Furesø lokalgruppe

Cafémøde for unge voksne med ledsmerter

Lokalgruppen holder løbende arrangementer. Se dato, tid og sted her på hjemmesiden.

Hvis du ønsker mere information eller ønsker at komme på vores mailingliste, er du velkommen til at skrive til os på lokalgruppefuresoe@gmail.com.

Ida Thygesen
    E-mail lokalgruppefuresoe@gmail.com

• Gentofte lokalgruppe

Gigtcafé – hygge og erfaringsudveksling

Gigtcaféen holder pt. pause. Når den åbner igen, vil det stå her på hjemmesiden. Desuden giver vi besked til dem, der er står på lokalgruppens mail-liste.

Lokalgruppens mail-liste

Vi udsender 4-6 gange årligt en nyhedsmail med oplysninger om arrangementer og andet nyt fra lokalgruppen. Hvis du vil tilmeldes vores mail-liste eller vil vide mere om lokalgruppens arbejde, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til lokalgruppens kontaktperson.

Kirsten Just
    E-mail kju@youmail.dk