Spil med i Gigtforeningens lotterier online

Vi har gjort det endnu nemmere for dig at spille med i Gigtforeningens fire årlige og meget populære lotterier. Som noget helt nyt kan du nu spille med online. Du kan spille med fra 75 kr. Vælg blot den ønskede lodpakke, og om du vil spille med i et enkelt lotteri eller flere. Herefter kan du med det samme betale for lodderne, enten med kort eller MobilePay. Det er meget hurtigere, nemmere og billigere end at spille med via girokort.

Selve lotteriet er der ikke ændret ved, og du kan som tidligere vinde kontante præmier for samlet 200.000 kr. pr. lotteri.

Når du spiller med i Gigtforeningens lotterier, er du med til at støtte gigtsagen, så vi sammen kan være med til at skabe bedre forhold for mennesker, der lever med gigt tæt inde på livet.

Spil med i lotteriet

Senest opdateret 08.06.2021