Aktuelle ansøgningsfrister

Gigtforeningen støtter løbende forskning gennem stipendier, projektstøtte, hæderspriser, legater, mv. Disse har ikke alle faste ansøgningsfrister, men kan søges efter opslag.

Nedenfor er aktuelle opslag.

Hvis du har spørgsmål

Har du spørgsmål vedr. forskning, kan du kontakte vores forskningsadministration.

Læs mere om generelle ansøgningsfrister for Gigtforeningens projektstøtte, kongresstøtte, stipendier, priser og legater.

• Forskningsstipendium - 1 ledigt

Gigtforeningen har et 2-årigt forskningsstipendium til besættelse. Ansøgningsfristen er torsdag den 15. august.

Forskningsstipendiet er ledigt til besættelse pr. 1. oktober 2019 eller snarest derefter. Der kan søges om op til to års løn.  Det er en forudsætning for udbetaling af andet års løn, at der indsendes ansøgning om forlængelse 2 måneder, før første år udløber.

Ansøgningsskema udfyldes elektronisk via Søg om støtte fra forskningsrådet. Her findes også ansøgnings- og bevillingsbetingelser.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Connie Ziegler, tlf. 39 77 80 38, Henriette Thorseng, tlf. 39 77 80 67 eller på forskning@gigtforeningen.dk

Ansøgningsfristen er torsdag den 15. august 2019 kl. 16.

• Introduktionsstipendier – 2 ledige

Gigtforeningen har to introduktionsstipendier til besættelse. Ansøgningsfristen er den 15. august 2019.

Introduktionsstipendierne er ledige til besættelse pr. 1. oktober 2019 eller snarest derefter.

Studerende, der tager fri fra kandidatstudiet for at forske, kan søge til 12 måneders løn. Færdiguddannede kandidater kan søge til 6 måneders løn.

Introduktionsstipendierne skal ansøges elektronisk via Søg om støtte fra forskningsrådet. Her findes også ansøgnings- og bevillingsbetingelser.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Connie Ziegler,  tlf. 39 77 80 38, Henriette Thorseng, tlf. 39 77 80 67 eller på forskning@gigtforeningen.dk.

Ansøgningsfristen er torsdag den 15. august 2019 kl. 16.

• Projektstøtte – ansøgningsfrist

Næste ansøgningsfrist til projektstøtte er tirsdag den 4. april 2019 kl. 16. Du søger projektstøtte gennem Gigtforeningens elektroniske ansøgningssystem Efond.

Senest opdateret 23.01.2019