Spil, støt og vind med Gigtforeningens lotterier

Drømmer du om sol og varme? Spil med og vind kontanter for i alt 200.000 skattefrie kroner til en drømmerejse sydpå, en splinterny bil – eller hvad du har lyst til. Husk, når du spiller med støtter, du også kampen mod gigt.

Spil med og gør en forskel

Når du spiller med, er du med til at støtte livsvigtig forskning i gigtsygdomme. Samtidig støtter du kampen for, at mennesker med gigt får ordentlige vilkår – og får mulighed for at leve et godt og aktivt liv.

Vind kontante og skattefrie præmier!

Efterårslotteriet er slut for denne gang. Her kan du fra den 6. november se, om du har vundet

Næste lotteri er i starten af 2018.

Du kan tilmelde dig et eller flere lotterier her

Vi har brug for, at du spiller med. Du kan spille med for bare 75 kroner. Men jo mere du spiller for, jo flere vinderchancer får du. Spiller du med for 750 kroner, får du rigtig mange ekstra vinderchancer for at vinde hovedgevinsten på 100.000 kroner eller en af de andre kontante og skattefrie gevinster.

Alle vindere får direkte besked.

Har du spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. 39 77 80 00 eller info@gigtforeningen.dk

Senest opdateret 16.10.2017