Spil, støt og vind med Gigtforeningens lotterier

Drømmer du om sol og varme? Spil med og vind gevinster for i alt 200.000 skattefrie kroner til en drømmerejse sydpå, en splinterny bil – eller hvad du har lyst til. Husk, når du spiller med, støtter du også kampen mod gigt.

Spil med og gør en forskel!

Når du spiller med, er du med til at støtte livsvigtig forskning i gigtsygdomme. Samtidig støtter du kampen for, at mennesker med gigt får ordentlige vilkår – og får mulighed for at leve et godt og aktivt liv.

Vind kontante og skattefrie præmier

Du kan nu spille med i Vinterlotteriet.

Bestil dine lodder her

For bare 75 kroner er du med i lotteriet. Men jo mere du spiller for, jo flere vinderchancer får du. Så spiller du for 750 kroner, får du rigtig mange vinderchancer for at vinde hovedgevinsten på 100.000 kroner eller en af de andre kontante og skattefrie gevinster.

Se det store gevinstkatalog (pdf)

Skynd dig at spille med! Deltager du i Vinterlotteriet inden den 23. marts, er du automatisk med i Ekstratrækningen om 5.000 kroner. Sidste spilledag for lotteriet er den 6. maj 2018.

Gevinster udtrækkes kun blandt solgte lodder – og alle vindere får direkte besked.

Har du spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. 39 77 80 00 eller info@gigtforeningen.dk

Senest opdateret 08.03.2018