Bliv støttemedlem af Gigtforeningen

Vil du gøre en forskel for mennesker med gigt – hver måned? Som støttemedlem giver du et fast beløb til gigtsagen hver måned. Med din faste støtte er du med til at sikre forskning, patientstøtte og trygge fællesskaber, der gør en stor forskel for mennesker med gigt. Du betaler via betalingsservice - på den måde er det let for dig, og samtidig hjælper det os til at holde administrationsomkostningerne på et minimum.

Bliv støttemedlem

Som støttemedlem kan du få fradrag for din gave til gigtsagen for op til 18.300 kr., dog ikke for den del af din støtte, der udgør medlemskontingentet på 340 kroner (480 kroner for husstandsmedlemskab). Vi indberetter automatisk dine bidrag til Skat, hvis vi har dit CPR-nummer.

Din støtte er afgørende

Takket være bidrag fra medlemmer og støtter bidrager vi hvert år til dansk gigtforskning med 15-18 millioner kroner. Det har skabt banebrydende resultater, der markant har forbedret livet for mennesker med gigt. Den offentlige støtte til Gigtforeningen udgør mindre end to procent af vores indtægter. Derfor er vi fuldstændig afhængige af og dybt taknemmelige for dig og andre, der støtter sagen personligt.

Det går din støtte til

Læs om dine medlemsfordele

Senest opdateret 07.01.2024