Medlemsbladet LedSager

Læs spændende artikler og bliv klogere på gigt med Gigtforeningens medlemsblad LedSager, som udkommer fire gange om året. Bladet kommer med posten.

To forskellige forsider af medlemsbladet LedSager

Bliv klogere på gigt med LedSager

LedSager er Gigtforeningens medlemsblad. Bladet udkommer fire gange om året og er meget populært blandt vores medlemmer.

I LedSager kan du læse spændende artikler om emner, der er relevante for dig med problemer i led, ryg og muskler. Du får også masser af gode råd til dig og din krop.

Du kan derudover læse om de sidste nye resultater inden for gigtforskning og interessante interviews med kendte og ukendte mennesker, der fortæller om at leve med gigt.

Bestil gratis prøveeksemplar

Bliv medlem af Gigtforeningen nu

Få medlemsbladet LedSager leveret med posten fire gange årligt - og få del i mange andre af Gigtforeningens medlemsfordele.

Et personligt medlemskab i Gigtforeningen koster 225 kroner årligt.

Ja, jeg vil gerne være medlem og modtage LedSager fire gange årligt

Brug for at kontakte redaktionen?

Hvis du har spørgsmål, ris, ros eller forslag til indhold, er du velkommen til at kontakte redaktionen på LedSager.
Kontakt medlemsbladet Ledsager

Senest opdateret 30.06.2017