Foredrag: Hjælper fysisk aktivitet på artrose (slidgigt)?

Dato/tid: 27.10.2020 kl. 18:30
Sted: Haderslev Sundhedscenter
Clausensvej 25
6100 Haderslev
Pris: Medlem: 50 kr.
Ikke-medlem: 60 kr.
Tilmelding:

Senest den 24. oktober til Bettina K. Jensen ml. kl. 15-18 på tlf. 27 59 12 81, bika1284@yahoo.dk, Grethe Knutzen tlf. 61 75 22 77, knutzengrethe@gmail.com

Arrangør: Haderslev lokalgruppe

Kom og hør professor og overlæge Michael Kjær fortælle om artrose (slidgigt), og hvordan fysisk aktivitet - eller mangel på samme - har betydning for sygdommen.

Michael Kjær forsker i motion og fysisk aktivitets indvirkning på organismen og på led- og vævsskader, der kan være forårsaget af overbelastning eller slid.

Undervejs i foredraget vil han sammenholde kliniske resultater med mere detaljerede undersøgelser af, hvad der sker med vores brusk i leddene over tid, og hvad bevægelse betyder.

Få inspiration til, hvordan du kan bevæge dig, selvom du har slidgigt og viden om hvordan det hjælper dig.

Der bliver mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Alle er velkomne.

Om foredragsholderen

Michael Kjær er leder af Institut for Idræt og Ernæring og Institut for Idrætsmedicin på Bispebjerg Hospital, der rangeres som verdens førende forskningsmiljø inden for området.

Der serveres vand, chokolade og frugt.