Foredrag: Kroniske smerter og smertelindring

Pris: Medlem: 50 kr.
Ikke-medlem: 60 kr.
Tilmelding:

Senest den 17. oktober til Tina L. Hansen, tlf. 41 44 10 11, e-mail tina.l.h.@live.dk, Berit Wehner, tlf. 29 70 70 88, e-mail molly2-w@hotmail.com

Arrangør: Aabenraa lokalgruppe

Vidste du, at omkring hver 5. voksen i Danmark lever med smerter, der har varet mere end 6 måneder?

Smerter er fællesnævneren for de allerfleste gigtsygdomme - men der findes også mange mennesker, der lever med kroniske smerter, uden at kunne påvise sygdom eller skade.

Du har nu mulighed for at blive meget klogere på langvarige og vedvarende smertetilstande, når overlæge Jesper Thorøe besøger Folkehjemmet Aabenraa.

Du vil få viden om årsagerne til forskellige typer af smerte samt mulighederne for smertelindrende behandling. Jesper Thorøe vil både komme ind på medicinske og alternative behandlingstiltag.

Der bliver rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Om foredragsholderen

Jesper Thorøe er overlæge ved friklinikken 'Smerteklinikken Grindsted'.

• Kaffe, te, sodavand og isvand kan købes i pausen.