Aflyst: Foredrag: Smertebehandling ved gigt v. professor Kristian Stengaard-Pedersen

Dato/tid: 08.10.2020 kl. 19:00
Sted: Frivillighedens Hus (indgang fra gågaden)
Perlegade 50
6400 Sønderborg
Pris: Medlem: 60 kr.
Ikke-medlem: 80 kr.
Tilmelding:

Senest  den 01.10.2020 til Kirsten Skyum ml. kl. 14-18, tlf. 25 86 42 08, kirstenskyum@hotmail.dcom,
Kurt Baumgartner, tlf. 30 51 87 86, kbaumgartner@outlook.dk

Arrangør: Sønderjyllandskreds

Aflyst grundet Covid-19

Lever du med daglige smerter på grund af gigtsygdom? Så kom og hør professor Kristian Stengaard-Pedersens meget levende gennemgang af smertesystemet og forskellige metoder til behandling af smerter.
Smertelindrende medicin mod gigtsmerter
Smerter er fællesnævneren for de fleste gigtsygdomme. Professoren vil fortælle om effekt og bivirkninger ved smertelindrende medicin ved bl.a. artrose (slidgigt) og inflammatoriske gigtsygdomme som f.eks. kronisk leddegigt. Han vil også gøre dig klogere på en række smertestillende  lægemidler som Paracetamol, Brufen, Morfin, lokal behandling med binyrebarkhormon m.v.
Anden smertebehandling ved gigtsygdom
Hør også om effekten af andre typer smertebehandling, som psykoterapi, hypnose, akupunktur, kiropraktik m.m. ved akutte og kroniske smertetilstande i led, ryg og muskler.
Der bliver gode muligheder for at stille spørgsmål.

Der serveres vand og frugt