Foredrag om medicinsk cannabis v. forsker Oliver Hendricks

Pris: Medlem: 80 kr.
Ikke-medlem: 80 kr.
Tilmelding:

Senest den 25. oktober til Kurt Baumgartner, tlf. 30 51 87 86, e-mail kbaumgartner@outlook.dk, Else Birkebæk, tlf. 40 82 97 27

Arrangør: Sønderjyllandskreds

Vil du gerne blive klogere på smertebehandling med medicinsk cannabis og høre den nyeste viden på området? Så vær med når forsker og reumatolog, Oliver Hendricks, fra Dansk Gigthospital i Sønderborg fortæller om emnet. Oliver Hendricks vil give os et indblik i den nyeste forskning på området. Hvad ved lægerne lige nu om behandling med medicinsk cannabis – og hvad forskes der i?

Forskningsprojekt er på vej

Oliver Hendricks forbereder lige nu en videnskabelig undersøgelse, der skal skaffe mere viden om effekten af cannabis til medicinsk brug. Forskningen skal afklare, hvem der har gavn af medicinsk cannabis og hvordan lægerne doserer rigtigt. Der bliver mulighed for at stille spørgsmål om medicinsk cannabis.

Skynd dig at tilmelde dig, der bliver rift om pladserne.

• Betaling kontant eller med MobilePay ved indgangen.
  • Drikkevarer kan købes i pausen (kontant/MobilePay).