Foredrag: Antiinflammatorisk kost ved læge Jerk Langer

Pris: Medlem: 100 kr.
Ikke-medlem: 125 kr.
Tilmelding:

Senest den 18. februar til Else Birkebæk, tlf. 40 82 97 27, elsebirkebaek@gmail.com eller Tina L. Hansen, tlf. 20 89 60 45, tina.l.h@live.dk

Arrangør: Sønderjyllandskreds

Mange mennesker med gigt spørger: Hvordan skal jeg spise for at dæmpe mine smerter og bremse sygdomsprocessen i leddene?

Læge, forfatter og foredragsholder Jerk Langers anbefaling er næsten altid at omlægge kostvanerne i antiinflammatorisk retning, at bevæge sig så meget i dagligdagen, som sygdommen tillader og at overveje et par kosttilskud.

Antiinfammatorisk kost blev introduceret i Danmark for nogle år siden og kom efterhånden på alles læber.

Jerk Langer, som har skrevet bogen "21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost", deler i foredraget ud af sine erfaringer og svarer meget gerne på spørgsmål fra deltagerne.

Der er mulighed for at købe drikkevarer.