Generalforsamling i Odense-Nordøstfyns-kreds

Toldbodgade 5
5000 Odense
Tilmelding:

Senest den 10. februar til Birthe Rasmussen, tlf. 61 86 56 41, e-mail birtherasmussen84@gmail.com

Arrangør: Odense-Nordøstfyns-kreds

Vil du være med til at sætte dit præg på Gigtforeningens arbejde i dit lokalområde? Så kom til generalforsamling hos Gigtforeningens Odense-Nordøstfyns-kreds.

På generalforsamlingen får du en status på året, der er gået, både lokalt og i Gigtforeningen generelt. Du bliver også præsenteret for tankerne om 2020 og får mulighed for at byde ind med forslag til kommende aktiviteter. Der vil være en repræsentant fra Gigtforeningens sekretariat i Gentofte til stede, som du får mulighed for at stille spørgsmål til.

På generalforsamlingen er der valg til Kredsbestyrelsen, og du har mulighed for at melde dig som frivillig.
Medlemmer af Gigtforeningen har stemmeret og dermed indflydelse i den lokale kreds – så kom og gør din stemme gældende.

• Dagsorden er ifølge vedtægterne.
  • Husk gyldigt medlemskort.
  • Efter generalforsamlingen, vil der blive serveret smørrebrød, øl og sodavand.
  • Tilmelding er nødvendig af hensyn til forplejning.