Foredrag ved korshærs - og gadepræst Peder Thyssen

Tilmelding:

Til Birgit Vendt Hansen, tlf. 25 72 23 05, e-mail birgit.jorn@mail.dk

Arrangør: Nyborg lokalgruppe

Kom og hør et spændende og givende foredrag, når Nyborg lokalgruppe får besøg af korshærs- og gadepræst Peder Thyssen. Han vil fortælle om sine mange funktioner inden for Folkekirken. Peder Thyssens daglige arbejde foregår blandt byens udsatte borgere, nemlig alkoholikere, stofmisbrugere, psykiske syge og ensomme.

Om Peder Thyssen

Teolog fra Århus i 1981, med udenlandsophold i bagagen. Præst i blandt andet Domkirken i Odense fra 2002 samt korshærs-, gade- og arresthuspræst i Odense fra 1992. Desuden gøglerpræst. Kåret til Året Fynbo år 2000 og til Æreshåndværker i Odense 2007. Initiativtager til den rullende (trehjulede) varmestue i Odense, hjemløseorkestret Baggårdsbandet, samt gadegudstjenester.

Praktisk

Som medlem af Nyborg lokalgruppe betales 100 kroner i deltagergebyr for hele året inden udgangen af januar måned. Dette gebyr dækker udgifter til foredragsholdere, øvrige administrative udgifter m.m.