Gigtforeningens Vestsjællandskreds – det gør vi nær dig

Velkommen til Vestsjællandskreds. Kredsen dækker Holbæk, Kalundborg, Odsherred, Slagelse og Sorø kommune.

Det gør vi nær dig

Vi arbejder lokalt for bedre forhold for mennesker med gigt. Det gør vi blandt andet ved at afholde arrangementer og foredrag, og vi tager ud og fortæller om gigt og Gigtforeningen.

Her kan du se vores aktiviteter og arrangementer:

Kalender for Vestsjælland

Find Vestsjællandskreds på Facebook

Søger du motionsaktiviteter?

Find motionsaktiviteter

Kom og vær med til vores møder og foredrag i 2. halvår 2020

• Odsherred: 3 cafemøder/foredrag i samarbejde med Patientforeninger Ryg og Fibromyalgi i Odsherred Kommune.
  • Kalundborg: 2-3 cafémøder i samarbejde med Forebyggelsen og Genoptræningen,  Kyst regionen, Kræftens Bekæmpelse, Hjerteforeningen samt Sundhed og Udvikling.
  • Holbæk: 3-4 foredrag i samarbejde med Hjerteforeningen, Diabetesforeningen, Osteoporose, Lungeforeningen og Kræftens Bekæmpelse.

Vær med i det frivillige arbejde

Har du spørgsmål til vores arbejde eller vores aktiviteter, er du meget velkommen til at kontakte os.
Vi vil meget gerne være flere frivillige, så vi kan gøre endnu mere for gigtsagen. Hvis du har lyst til at hjælpe os med at arbejde for den gode sag, er du velkommen til at kontakte os og høre mere.

Henny Rose Pedersen
E-mail hennyp@post10.tele.dk