Foredrag: Spis basisk og antiinflammatorisk og få færre smerter

Dato/tid: 26.02.2019 kl. 14:00
Sted: Greve Frikirke
Solhegnet 2
2670 Greve
Pris: Medlem: 25 kr.
Ikke-medlem: 25 kr.
Tilmelding:

Ikke nødvendig

Arrangør: Greve lokalgruppe

Vil du gerne blive klogere på, hvad kosten kan gøre for dig? Vær med, når foredragsholder Tina Jensen deler ud af sin viden og egne erfaringer. Tina har igennem mange år interesseret sig indgående for, hvad kosten gør ved os, og hvordan man kan spise sig rask, eller i hvert fald, til færre smerter. Hun har selv gigt og har, ved at lægge sin kost om, fået det meget bedre.

Til dette foredrag kan du lære om kostændringer, der kan bedre livsstilssygdomme, autoimmune sygdomme og smerter. Du vil få gode råd og idéer til sund og velsmagende mad og metoder til i praksis at gennemføre ændringerne i en travl hverdag.

Ifølge Tina Jensen får mange mennesker med forskellige former for gigt færre smerter og føler sig raskere, når de ændrer kosten, så den bliver basisk og ikke danner inflammation i kroppen.

Lokalgruppen sørger for kaffe/te og frugt.

Mødet slutter kl. 16.