Foredrag: Medicinsk cannabis - et godt valg til gigtpatienter?

Dato/tid: 21.03.2019 kl. 19:00
Sted: Aktivitetshuset Bangsbo
L.P.Houmøllers Vej 54
9900 Frederikshavn
Pris: Medlem: 50 kr.
Ikke-medlem: 75 kr.
Tilmelding:

Senest den 14. marts til Ulla Skov tlf. 51 54 11 82, e-mail ulla.skov@mail.dk eller Mona Petersen, tlf. 29 46 65 35, monahansen@oncable.dk

Arrangør: Vendsysselkreds

Vær med, når forsker og reumatolog, Oliver Hendricks, fra Dansk Gigthospital i Sønderborg fortæller om smertebehandling med medicinsk cannabis og hør om den nyeste forskning på området.

Hvad ved lægerne lige nu om behandling med medicinsk cannabis – og hvad forskes der i?  Det vil Oliver Hendricks give os et indblik i.

Oliver Hendricks er en virkelig god og levende formidler, så gå ikke glip af dette lærerige foredrag!

Forskningsprojekt på vej

Oliver Hendricks forbereder lige nu en videnskabelig undersøgelse, der skal skaffe mere viden om effekten af cannabis til medicinsk brug. Forskningen skal afklare, hvem der har gavn af medicinsk cannabis. Der bliver mulighed for at stille spørgsmål om medicinsk cannabis.

Skynd dig at tilmelde dig, der bliver rift om pladserne!

Kredsen er vært ved et let traktement.

Betaling kan ske på bankkonto 9015-1465756698. Husk at skrive navn i tekstfeltet.