Foredrag: Bliv klogere på binyrebarkhormon

Pris: Medlem: 100 kr.
Ikke-medlem: 125 kr.
Tilmelding:

Senest den 28. marts til Margrethe Skree, tlf. 51 89 46 02, e-mail margretheskree@gmail.com eller Tove Pedersen, tlf. 22 46 09 51, e-mail thp1953@gmail.com

Arrangør: Herning lokalgruppe

Er du i behandling med binyrebarkhormon, og vil du gerne vide mere om midlet, både den gode virkning, men desværre også bivirkningerne? Så kom og hør med, når professor Kristian Stengaard-Pedersen deler ud af sine mange ås erfaring og omfattende viden.

Binyrebarkhormon er et hurtigtvirkende, betændelsesdæmpende lægemiddel, der bruges til behandling af inflammatoriske gigtsygdomme. Midlet har været brugt i mere end 50 år og svarer til et naturligt hormon, som kroppen selv producerer.

Mere om foredragsholderen

Kristian Stengaard-Pedersen er professor, Aarhus Universitet, specialeansvarlig overlæge, Reumatologisk Afdeling, Aarhus Universitetshospital, fhv. chefredaktør, Scandinavian Journal of Rheumatology