Foredrag: Få en bedre hverdag med smerter v. smertecoach

Dato/tid: 25.03.2019 kl. 19:00
Sted: Skanderborg Sundhedshus
Sygehusvej 7
8660 Skanderborg
Pris: Medlem: 50 kr.
Ikke-medlem: 65 kr.
Tilmelding:

Senest den 22. marts til gigtarrangement@gmail.com, tlf. 81 81 39 07 (efter kl. 16).

Arrangør: Søhøjlandskreds

Vil du blive bedre til at tackle en hverdag med kroniske smerter? Vær med, når smertecoach Marianne Høy Andersen fra "De 7 ting" fortæller om, hvordan du kan tackle dine smerter.

"De 7 ting" er et coaching-bureau, som ejes af Marianne Høy Andersen. Hun har selv prøvet at leve med kroniske smerter og deler nu ud af sine erfaringer. Du får redskaber med hjem, som du kan bruge derhjemme, når du har tid og overskud.

Smerter og psyke hænger sammen

Du bliver klogere på, hvor meget psyken spiller ind på din smerter. Bliv bevidst om, hvordan du fordeler din energi bedre, så du passer bedre på dig selv. Find ud af, hvordan du, ved at se på dine tanker, overbevisninger og følelser, selv kan ændre disse. Når du gør det, slipper du af med nogle af dine spændinger i kroppen, og derved kan du mindske dine smerter, lyder det fra Marianne Høy Andersen.

Der er mulighed for at stille spørgsmål.