Foredrag: Antiinflammatorisk kost ved læge Jerk Langer

Pris: Medlem: 100 kr.
Ikke-medlem: 125 kr.
Tilmelding:

Senest den 27. januar til gigtarrangement@gmail.com eller tlf. 81 81 39 07 (efter kl. 16)

Arrangør: Søhøjlandskreds

Mange mennesker med gigt spørger: Hvordan skal jeg spise for at dæmpe mine smerter og bremse sygdomsprocessen i leddene?

Læge, forfatter og foredragsholder Jerk Langers anbefaling er næsten altid at omlægge kostvanerne i antiinflammatorisk retning, at bevæge sig så meget i dagligdagen, som sygdommen tillader, og at overveje et par kosttilskud.

Antiinflammatorisk kost blev introduceret i Danmark for nogle år siden og kom efterhånden på alles læber.

Jerk Langer, som har skrevet bogen "21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost", deler i foredraget ud af sine erfaringer og svarer meget gerne på spørgsmål fra deltagerne.