Foredrag: Antiinflammatorisk kost ved læge Jerk Langer

Pris: Medlem: 100 kr.
Ikke-medlem: 150 kr.
Tilmelding:

Senest den 29. januar 2019 til Lillian Nedergaard, e-mail nedergaard.os@gmail.com, tlf. 52 50 18 82

Arrangør: Randers-Djursland-kreds

Mange mennesker med gigt spørger: Hvordan skal jeg spise for at dæmpe mine smerter og bremse sygdomsprocessen i leddene? Læge, forfatter og foredragsholder

Jerk Langers anbefaling er næsten altid at omlægge kostvanerne i antiinflammatorisk retning, at bevæge sig så meget i dagligdagen, som sygdommen tillader, og at overveje et par kosttilskud.

Antiinflammatorisk kost blev introduceret i Danmark for nogle år siden og kom efterhånden på alles læber.

Jerk Langer, som har skrevet bogen ’21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost’, deler i foredraget ud af sine erfaringer og svarer meget gerne på spørgsmål fra deltagerne.

• Foredraget slutter kl. 21.
  • Der kan købes kaffe/te/kage i pausen.
  • Nærmeste P-pladser: Ved rutebilstationen midt i byen samt i det nordlige Rønde bag Bog & Idé på Hovedgaden.