Generalforsamling i Hovedstad Nord-kreds

Hellerupvej 24
2900 Hellerup
Tilmelding:

Senest den 6. marts til Liselotte Holmberg, tlf. 22 28 06 71, e-mail lthpet@gmail.com

Arrangør: Hovedstad Nord-kreds

Vil du være med til at sætte dit præg på Gigtforeningens arbejde i dit lokalområde? Så kom med til generalforsamling hos Gigtforeningens Hovedstad Nord-kreds.

På generalforsamlingen får du en status på året, der er gået, både lokalt og i Gigtforeningen generelt. Du bliver også præsenteret for tankerne om 2020 og får mulighed for at byde ind med forslag til kommende aktiviteter. Der vil være en repræsentant fra Gigtforeningens sekretariat i Gentofte til stede, som du får mulighed for at stille spørgsmål til.

På generalforsamlingen er der valg til Kredsbestyrelsen, og du har mulighed for at melde dig som frivillig.

Medlemmer af Gigtforeningen har stemmeret og dermed indflydelse i den lokale kreds – så kom og gør din stemme gældende.

Glæd dig også til et spændende foredrag, når Gigtforeningens advokat gæster Hovedstad Nord-kredsen.

• Husk gyldigt medlemskort.
  • Kredsen er vært ved en let buffet.