2 x Foredrag: Antiinflammatorisk kost ved læge Jerk Langer

Pris: Medlem: 50 kr.
Ikke-medlem: 75 kr.
Tilmelding:

Begge foredrag er fuldt booket, men vi opretter gerne venteliste.

Arrangør: Hovedstad Nord-kreds

OBS! Begge foredrag er fuldt booket. Men du kan komme på venteliste, kontakt Liselotte Holmberg, e-mail lthpet@gmail.com, eller tlf. 22 28 06 71

Mange mennesker med gigt spørger: Hvordan skal jeg spise for at dæmpe mine smerter og bremse sygdomsprocessen i leddene?

Læge, forfatter og foredragsholder Jerk Langers anbefaling er næsten altid at omlægge kostvanerne i antiinflammatorisk retning, at bevæge sig så meget i dagligdagen, som sygdommen tillader, og at overveje et par kosttilskud.

Antiinflammatorisk kost blev introduceret i Danmark for nogle år siden og kom efterhånden på alles læber.

Jerk Langer, som har skrevet bogen "21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost", deler i foredraget ud af sine erfaringer og svarer meget gerne på spørgsmål fra deltagerne.

Nyt foredrag kl. 16.00 - 18.00. Foredraget er fuldt booket.

Foredraget afholdes i ;
Birkerød Idrætscenter, lokale 1.1