UDSOLGT - Busudflugt: Juletur til Sano og julemarked i Den Gamle By

Tilmelding:

Udsolgt

Arrangør: Vendsysselkreds

Turen er desværre udsolgt. Kredsen påtænker at planlægge en lignende tur i 2020.

Kom i julestemning med Gigtforeningens store juleudflugt til trænings- og rehabiliteringscenter Sano samt til julemarked i den gamle by i Aarhus.

Turen foregår med bus. Specialpris for hele turen er inklusiv entré og forplejning, da vi har fået en arv fra en Hjørring borger.

• Først til mølle, da der kun er 40 pladser.
  • OBS: Betaling ved tilmelding sker på reg nr. 9015 konto nr. 1465756698. Husk at påføre dato for arrangement samt navn på alle deltagere.

Program

• Afgang med Nilles busser kl. 7.45 ved P-pladsen ved Abildgårdskirken, Abildgårdsvej 56, Frederikshavn
  • Opsamling ved varehuset A-Z, A.F. Heidemannsvej 20, Hjørring ca. kl. 8.15.
  • Herefter går turen til Sano i Aarhus med forventet ankomst ca. kl. 10.30.
  • Der serveres en kop kaffe, mens vi hører historien om Sano.
  • Herefter spiser vi frokost sammen med de patienter, der er på ophold på Sano.
  • Efter frokosten kan du glæde dig til en rundvisning.
  • Ca. Kl 13.30 kører vi til Den gamle by i Aarhus. Bussen holder ved en speciel handicapvenlig indgang, hvorfra de gamle gader kan nås.
  • Der er mulighed for at låne en handicap-scooter (kredsen reserverer 3 stk. på forhånd).
  • Der er hyggeligt julemarked på torvet.
  • Ca. kl 15.30 serveres der kaffe og kage på konditoriet.
  • Ca. kl 16.30 går turen hjemad.
  • Forventet hjemkomst ca. kl 18.30.

Vel mødt til denne spændende tur!