Gigtforeningens Aalborgkreds – det gør vi nær dig

Velkommen til Aalborgkreds. Kredsen dækker Jammerbugt, Mariagerfjord, Rebild, Vesthimmerland og Aalborg kommune.

Det gør vi nær dig

Vi arbejder lokalt for bedre forhold for mennesker med gigt. Det gør vi blandt andet ved at afholde arrangementer og foredrag, og vi tager ud og fortæller om gigt og Gigtforeningen.

Her kan du se vores aktiviteter og arrangementer:

Kalender for Aalborg og omegn

Lokalgrupper

Find lokalgrupper

Søger du motionsaktiviteter?

Find motionsaktiviteter

Gigtcenter – mød andre med gigt

I vores kreds har vi et gigtcenter, hvor du kan møde andre med gigt.

Aktiviteter i gigtcentret

Vi har flere forskellige aktiviteter i gigtcentret. Du kan blandt andet bade hænderne i et paraffinbad.

Vi arrangerer også it-undervisning på bærbar, pc og iPad med såkaldt "ført hånd". Der er tale om meget elementær undervisning i mail og internet. Øvelserne demonstreres først på en skærm, og herefter lærer du ved at udføre den samme øvelse.

Kontakt gigtcentret, hvis du er interesseret i at deltage i ovenstående aktiviteter.

Aalborg Gigtcenter
Skelagervej 375 C
9000 Aalborg
E-mail aalborg-gigtcenter@mail.dk

Patient til Patient Butikken

Du kan også møde os hver torsdag fra kl. 12–14 i Patient til Patient Rådgivningen i forhallen på Aalborg Sygehus Syd. Der er lukket i skoleferien.

Aalborg Sygehus Syd
(Patient til Patient Butikken i forhallen)
Hobrovej 18-22
9100 Aalborg

Vær med i det frivillige arbejde

Har du spørgsmål til vores arbejde eller vores aktiviteter, er du meget velkommen til at kontakte os.
Vi vil meget gerne være flere frivillige, så vi kan gøre endnu mere for gigtsagen. Hvis du har lyst til at hjælpe os med at arbejde for den gode sag, er du velkommen til at kontakte os og høre mere.

Inger Margrethe Germer
Tlf. 98 18 08 46