Anmeldelser

2/5

Din anmeldelse

Grøn risotto med laks

Til 4 personer.

Det skal du bruge

  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 dl risotto-ris
  • 1 stort løg (100 g)
  • 2 stilke bladselleri (100 g)
  • 2 spsk. citronsaft
  • 4 dl bouillon
  • 1 stor grøn peberfrugt (200 g)
  • 200 g frosne ærter
  • 60 g revet parmesanost
  • Salt og peber
  • 1 dl hakket persille
  • 4 lakseportioner
  • 1 spsk. flydende fedtstof
  • Salt og perber

Sådan gør du

  1. Start med at findele grøntsagerne: Hak løget fint, skær bladselleri i tynde skiver og skær peberfrugten i små tern.
  2. Varm olien i en gryde og svits ris, løg og bladselleri til risene er klare. Tilsæt citronsaft og bouillon og lad det koge for svag varme i ca. 15 minutter.
  3. Tilsæt grøn peberfrugt og ærter og lad det koge med i to minutter.
  4. Vend parmesanost og persille i og smag til med salt og peber.
  5. Steg laksestykkerne møre på panden, drys med salt og peber og server.

Et godt tip

Hvis du har rester tilbage, er en god idé at koge risottoen godt igennem for at dræbe jordbakterier fra persillen, inden du gemmer den i køleskabet.

Tjek din fisk med vores Omega-3-beregner

Senest opdateret 28.06.2023

Hvad synes du om opskriften?

Vi vil gerne høre, hvad du synes om opskriften. Skriv en kommentar – og måske har du et godt tip til andre, der vil prøve den? Bemærk, at din kommentar ikke besvares af Gigtforeningen.

Skriv kommentar

Navn skal udfyldes
Din kommentar skal udfyldes
Hak ved brugerbetingelser skal udfyldes

Kommentarer

Lone - 30-03-2022 10:49

Jeg har aldrig før lavet risotto.
Det smager vildt godt og nemt at lave