SMART Training – find dit hold og meld dig til

Hvis du har lyst til at prøve noget nyt - noget hvor hjernen spiller en mindst lige så stor rolle som resten af kroppen, så er SMART Training måske noget for dig. 

Til SMART Training bliver du udfordret på dine koordineringsevner, din koncentration og de fleste af dine sanser, for denne træning er noget ud over det sædvanlige. Træningen er til dem, der vil nyde naturen sammen med andre, og vil skærpe hjernen på en anderledes og sjov måde.

Det er ikke fysisk hårdt at være med, så du skal ikke være i tip-top form for at deltage. Vi har SMART Training-hold i fem østjyske kommuner: Aarhus, Odder, Randers, Skanderborg og Syddjurs, og der er flere forskellige hold, du kan vælge imellem.

Lyder det som noget for dig?

tilmeld dig med det samme.

Vil du være frivillig SMART Training-instruktør?

Vi søger løbende SMART Training-instruktører og uddanner instruktører i foråret 2024. Hvis du bor i Aarhus, Odder, Randers, Skanderborg eller Syddjurs Kommune og har spørgsmål eller vil høre mere om instruktøruddannelsen, så kontakt projektleder Merethe Jelsbak Raundahl på e-mail sundeseniorer@gigtforeningen.dk eller telefon 39 77 80 92 for at høre mere.

Vil du være frivillig cykel- eller gå-vært?

Hvis du bor i Aarhus, Odder, Randers, Skanderborg eller Syddjurs Kommune og har lyst til at blive cykelvært, kan du kontakte projektleder Merethe Jelsbak Raundahl på e-mail sundeseniorer@gigtforeningen.dk eller telefon 39 77 80 92 for at høre mere.

Vil du være deltager på et cykelhold? 

Du har mulighed for at tilmelde dig et cykelhold. Find dit hold og tilmeld dig

Er du mere til et gå-fællesskab?

Hvis du ønsker at blive gå-vært, kan du kontakte projektleder Merethe Jelsbak Raundahl på e-mail sundeseniorer@gigtforeningen.dk eller telefon 39 77 80 92 for at høre mere.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte projektleder Merethe Jelsbak Raundahl på e-mail sundeseniorer@gigtforeningen.dk eller telefon 39 77 80 92 for at høre mere.

Sunde seniorer med gigt er lavet i partnerskab med DGI Østjylland og fem østjyske kommuner, Skanderborg, Odder, Syddjurs, Aarhus og Randers. Projektet er støttet af Trygfonden.

DGI Logo           TrygFonden logo

Senest opdateret 29.05.2024