To studenter med masser af drive til SoMe og presse

Som kommunikatør eller journalist kommer du i dag stort set ikke uden om sociale medier! Hos os i Gigtforeningen får du nu en gylden mulighed for at dygtiggøre dig, være med til at udvikle og gøre en forskel for de mere end 700.000 danskere, der lever med en gigtsygdom.

Som student i teamet bliver dine primære arbejdsopgaver at monitorere vores kommentarspor på både Facebook og Instagram, annoncering, indholdsproduktion og simple videoredigeringsopgaver. Der vil også være mulighed for at deltage i pressearbejde og større projekter alt efter kvalifikationer – f.eks. live-produktion og andre videooptagelser.

Du er nysgerrig, detaljeorienteret og god til at spørge om hjælp ved behov. Det er ikke et krav, at du kender til gigtsagen eller har arbejdet professionelt med sociale medier eller presse før – bare du har lysten til at lære det!

Dine arbejdsopgaver

• Følge og svare debatten på sociale medier
  • Skrive opslag og lave tilhørende video og grafik
  • Annoncering på sociale medier
  • Mindre analyseopgaver
  • Være med til at skrive pressemeddelelser, finde cases, interviewe dem, skrive deres historier til sociale medier og ”sælge historier ind” til regionale og lokale medier
  • Andre ad-hoc-opgaver

Dine kvalifikationer

• Vi forestiller os, at du læser dansk, kommunikation, journalistik el. lign.
  • Du kan vinkle en historie og skrive i et let og vedkommende sprog med øje for målgruppen
  • Du kan arbejde med simpel videoredigering (fordel at kende Premiere Pro)
  • Du har kendskab til principperne bag annoncering på sociale medier (fordel at kende Facebooks businessadministrator)

Vi tilbyder

• Et sjovt og spændende studiejob i en kommunikationsafdeling med 14 dygtige kolleger
  • Fleksible arbejdstider, men gerne 15 timer om ugen fordelt på to dage
  • En arbejdsplads i Gigtforeningens sekretariat i Gentofte med mulighed for hjemmearbejdsdage
  • Og ikke mindst højt til loftet med stor mulighed for også at føre egne idéer ud i livet

Ansøgning

Send din ansøgning og CV til LNJ@Gigtforeningen.dk senest søndag den 12. september 2022. Skriv ”KOM student” i emnefeltet. Vi holder samtaler torsdag den 15. og fredag den 16. september 2022.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte journalist Lisbeth Jørgensen på LNJ@gigtforeningen.dk eller på tlf. 39 77 80 51

Gigtforeningens sekretariat er en bred tværfaglig organisation med et attraktivt arbejdsmiljø. Læs mere om os, hvis du vil være med til at arbejde for bedre vilkår og muligheder for de 700.000, der har problemer med led, ryg og muskler.

Senest opdateret 19.08.2022