Studentermedhjælper til web og digital kommunikation

Brænder du for digital kommunikation og gode brugeroplevelser? Kan du skrive, så det engagerer målgruppen – og har du en sikker hånd, når det handler om at redigere og implementere indhold, der kan konvertere brugerne på web? Så er det dig, vi mangler. Vær med til at gøre en forskel for de mere end 700.000 danskere, der lever med en gigtsygdom.

Gigtforeningen søger en studentermedhjælper til webteamet, som har ansvaret for at drive og udvikle Gigtforeningens hjemmeside www.gigtforeningen.dk. Vi redigerer, udvikler, implementerer og optimerer indhold, der skal engagere og konvertere de mange besøgende til medlemmer og digitale relationer. Formålet med hjemmesiden er dels at give vores besøgende viden og handlingsorienterede råd til et godt liv med gigt, dels at sikre, at brugerne gør de konverteringshandlinger, vi ønsker.

Din primære opgave er at hjælpe vores digitale redaktør i den daglige drift og løbende udvikling af indhold på hjemmesiden. Du er med til at sikre, at indholdet er aktuelt, relevant, målrettet og formidles i øjenhøjde med brugerne.

Du er i gang med en videregående uddannelse inden for kommunikation eller et andet fag, hvor digital kommunikation indgår.

Dine arbejdsopgaver

 • Opdatere og vedligeholde indhold på www.gigtforeningen.dk, både tekst, billeder, podcast og film.
 • Producere, redigere og lægge nyt indhold på hjemmesiden.
 • Hjælpe med implementering af brugerrejser, optimeringsindsatser og SEO-indsatser.
 • Supportere husets fagpersoner i deres opdateringsarbejde, så indholdet på hjemmesiden er aktuelt og korrekt.

Dine kvalifikationer

 • Du kan redigere og skrive tekst til web, så det engagerer målgruppen.
 • Du er en dygtig formidler, der skriver fejlfrit og har styr på grammatik og tegnsætning.
 • Du synes, det er sjovt at opsætte webindhold, udnytte mulighederne i skabeloner og moduler – og tænke i navigation og brugerens rejse rundt på siderne.
 • Du har teknisk flair og sætter dig hurtigt ind i digitale værktøjer. Du bliver oplært som superbruger i vores CMS Umbraco.
 • Du er samvittighedsfuld, grundig og detaljeorienteret.
 • Du arbejder selvstændigt, struktureret og overholder deadlines.
 • Du holder af udfordringer, ansvar og kollegial sparring.

Vi tilbyder

Et spændende studiejob med mulighed for at arbejde med forskellige opgaver inden for digital kommunikation. Du bliver en del af Kommunikation, hvor du får 14 kolleger, der arbejder med presse, hjemmeside, magasiner, nyhedsbreve, kampagner og taler.

Arbejdstider fastlægges efter aftale, men vi forventer, at du kan arbejde 15 timer om ugen fordelt på to dage. Arbejdsstedet er Gigtforeningens sekretariat i Gentofte. Vi ser gerne, at du har minimum 2 år tilbage af din uddannelse. Start snarest muligt.

Ansøgning

Send din ansøgning og CV til lmwestphall@gigtforeningen.dk hurtigst muligt. Skriv ”KOM student” i emnefeltet. Vi læser ansøgninger og holder samtaler løbende i november.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte digital redaktør Linette Mainz Westphall på mail lmwestphall@gigtforeningen.dk eller på tlf. 39 77 80 64.

Gigtforeningens sekretariat er en bred tværfaglig organisation med et attraktivt arbejdsmiljø. Læs mere om os, hvis du vil være med til at arbejde for bedre vilkår og muligheder for de 700.000, der har problemer med led, ryg og muskler.

Senest opdateret 02.10.2023