Brugerbetingelser for Gigtforeningens nyhedsbrev

Her kan du læse om, hvordan vi indsamler og behandler dine personoplysninger, når du modtager vores nyhedsbrev.

Når du tilmelder dig Gigtforeningens nyhedsbrev på vores hjemmeside, eller modtager vores nyhedsbrev efter deltagelse i Gigtforeningens quizzer, konkurrencer eller kampagner, skal vi oplyse dig om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Vi sender dig kun nyhedsbreve, hvis du har bekræftet din e-mail over for os. Det kræver, at du ved tilmeldingen angiver din e-mailadresse, som vi efterfølgende sender en mail til, således at du kan bekræfte tilmeldingen. På denne måde sikrer vi, at det er dig, der har tilmeldt dig nyhedsbrevet.

Vi behandler følgende oplysninger om dig:

  • Navn
  • E-mail
  • Brugerinformation ved modtagelse af nyhedsbrev. Det kan f.eks. være om du har åbnet en e-mail fra os, om e-mailen er læst, og hvilke link i e-mailen du har åbnet.

Behandling af personoplysninger

Formålet med at behandle dine personoplysninger (navn og e-mail) er, at kunne sende dig vores nyhedsbrev med information, der kan være relevant for dig som gigtpatient, pårørende eller som generelt interesseret i gigtsagen.

Vi behandler dine personoplysninger, så længe du modtager vores nyhedsbrev. Behandlingen sker med hjemmel i Databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1 litra f (legitim interesse). Ved afmeldelse af nyhedsbrevet ophører denne behandling.

Behandling af brugerinformation

I Gigtforeningen stræber vi altid efter at forbedre kvaliteten af det indhold, vi sender til dig. Vi registrerer åbning af og klik i nyhedsbrevene for at kunne tilbyde dig indhold, der er så relevant og værdifuldt som muligt. Det giver os mulighed for

  • At forstå, hvordan vores indhold bliver modtaget, og hvad du finder mest interessant.
  • At forbedre kvaliteten af vores indhold baseret på de indsamlede data.
  • At tilpasse indholdet så det bedre matcher behov og interesser.

Behandlingen af disse oplysninger sker med hjemmel i Databeskyttelsesforordningen artikel 6 stk. 1 litra f (legitim interesse).

Du kan til en hver tid afmelde dig nyhedsbrevet på afmeldelseslinket i bunden af nyhedsbrevet. Har du ikke åbnet nyhedsbrevet i 12 måneder, bliver du automatisk afmeldt vores nyhedsbrev.

Her kan du læse mere

Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger og om dine rettigheder på vores hjemmeside på Gigtforeningens privatlivspolitik

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende dine rettigheder eller spørgsmål til, hvordan Gigtforeningen behandler dine personoplysninger, er du velkommen til at sende en mail til dpo@gigtforeningen.dk.

Version 2.1

Senest opdateret 07.06.2024