Samtalegrupper for pårørende

Vil du være med til at skabe et åbent og trygt rum, hvor pårørende til mennesker med gigt kan mødes og dele tanker og personlige erfaringer? Så læs med her.


Foto: Lea Meilandt

Et frivilligt arbejde, der gør en stor forskel

Vi leder efter dig, der er god til at skabe relationer til og mellem mennesker. Du behøver ikke have viden om gigt eller selv være pårørende, men du skal have lysten til at mødes med mennesker, der står i en svær livssituation på grund af en kronisk sygdom. Som gruppeleder bliver du del af et landsdækkende program, der handler om at forbedre livskvaliteten for pårørende. Vi har fokus på partnere til mennesker med gigt, fordi vi ved, at deres trivsel bliver påvirket af gigten.

Brug og styrk dine kompetencer

Som frivillig gruppeleder for en samtalegruppe får du mulighed for at bringe din faglighed i spil på nye måder. Det er ikke vigtigt for os, om du stadig arbejder eller er gået på pension, men det en fordel, hvis du har arbejdet med mennesker og har lyst til at lære, hvordan man skaber gode gruppesamtaler.

Vi klæder dig på til opgaven

Inden du bliver gruppeleder, inviterer vi dig på et uddannelsesforløb med overnatning (den 12. og 13. august), hvor du kommer til at møde de andre gruppeledere og inspirerende undervisere. Gennem hele forløbet får du sparring fra ansatte i Gigtforeningen og gruppesupervision med en psykolog. Samtalegrupperne består af 6-8 deltagere, og I mødes online ca. otte gange. Herefter er det op til dig og gruppen, om I vil fortsætte med at mødes.

Her kan du se en film – for at kunne afspille den, skal du tillade alle cookies
Klik her for at tillade cookies

Vi glæder os til at høre fra dig

Hvis det lyder som noget for dig, eller du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte projektleder Kira Gilling Hansen på e-mail KGHansen@gigtforeningen.dk eller tlf. 31 10 23 58.

Samtalegrupperne er en del af projektet ”Styrket indsats for pårørende”.

Læs mere om projektet

Publiceret 17.04.2024